Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » "Hörcsög" arcom van mit tegyek?

"Hörcsög" arcom van mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egesz kiskoromtól kezdve nagyon pufi az arcom. Hogyha ducibb termet lennék akk tudnám, hogy azert, de 162cm vagyok és 46kg ami szerintem olyan átlagos. Csúfoltak is érte és nagyon bánt. Van valamiféle megoldás erre?

2018. júl. 26. 09:18
 1/6 anonim ***** válasza:
13%
Fejátültetés.
2018. júl. 26. 09:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Smink, frizura, önelfogadás... arcberendezéssel nem sokat lehet tenni, ha alapvetően vékony vagy.

https://www.youtube.com/watch?v=l7PWm8WgMXA

2018. júl. 26. 10:45
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
Képet! :D
2018. júl. 26. 11:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nekem is fura az arcom es akarhany kilo voltam, ugyanolyan. Meg kisebb tokam is van. Ezen nem igen tudsz valtoztatni, valoszinuleg ilyen az arcod felepitese es kesz. Lehet sminkelessel valtoztatni rajta, de en meguntam es most mar nem foglalkozom vele. Nehez volt megbaratkozni, de tul vagyok rajta. Nem lehet mindenki tokeletes, azokkal az ostoba emberekkel, akik ezert csufolnak, probalj ne foglalkozni.

Ha tenlyeg nagyon-nagyon zavar, menj el egy jo, tapasztalt sminkeshez es kerj tole tanacsot, hogyan tudnal kicsit slankitani az arcodon. De addig is, ne keseregj!

2018. júl. 26. 11:55
 5/6 anonim válasza:
100%

Szia

Sminkeléssel el lehet " másítani " az Arcod. Vagy Akár a hajadat megváltoztatni. Fufrut Vágni vagy valahogy máshogy áljon a hajad.

Ennyit tudok mondani, mert így hogy nem Látom nem tudom mennyire duci az Arcod.

Privátba küldhetsz képet és akkor hátha könnyebb lenne ötletet adnom :)

2018. júl. 26. 13:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Az hogy hörcsög arc, még nem feltétlenül gáz. Lehetsz aranyos hörcsög is, de lehetsz ronda hörcsög is.

Valakinek lehet pont ez tetszik.

2018. júl. 26. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!