Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás után beeshet az arcom?

Fogyás után beeshet az arcom?

Figyelt kérdés

Rólam:

16/f

185cm magas

Decemberben kezdtem el fogyókúrázni.104kg voltam most 87kg vagyok.Még van rajtam felesleg eléggé úgyhogy 80 kg körülire szeretnék lefogyni.

Azt mondta pár ismerősöm beeshet az arcom a sok fogyástól.Ez igaz vagy ez mi alapján működik?

2017. márc. 18. 14:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, fogyáskor beesett lehet az arcod. Elég gyorsan fogytál eddig, nem lehet, hogy túl keveset eszel?
2017. márc. 18. 14:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Attól függ.Eszek sokat csak van nap amikor kevesebbet.Így fogyok+Konditerembe járok edzeni de oda izmosodni.
2017. márc. 18. 15:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Beeshet, ha nagyon soványra fogysz.
2017. márc. 19. 10:33
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát 80 kg-ra szeretnék lemenni.Úgy tudom az még optimális súly az én alakomnál.

Vagy túl kevés lesz?

2017. márc. 19. 17:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Az még optimális. Én nem is fogytam olyan sokat (8kg) és mégis beesett és a tokám is eltűnt. Nálam ez azért tűnt fel pl anyumnak, mert sokáig voltam kövér (bmi szerint a túlsúlyos kategóriát súroltam alulról) és most a kerek arc helyett kiderült, hogy hatszögű és rájöttünk, hogy van állam és állkapcsom is xDD Szerintem a 80kg még optimális neked, és ha eredetileg beesett arcformád van, akkor olyan lesz, de azon nem tudsz változtatni. (Van olyan aki az arcából is szeretne leadni) Egyébként gratulálok! Jó sokat fogytál, de azért vigyázz magadra. Sok sikert a továbbihoz!:)
2017. márc. 24. 17:49
 6/7 A kérdező kommentje:

Nekem azt mondták ha beesik az arcom úgy fogok kinézni mint egy beszívott drogos xd.

Ez lehet hülyeség nem tudom.Sok embernek van beesett arca és az valóban rosszul fest?

2017. márc. 24. 17:52
 7/7 Krisz85 ***** válasza:

hmm, két ember van, aki tudja, hogy a beesett arc azért van mert alacsony a testzsí%-od, azért ez látszik, hogy nem vagy beteg, pl a tested alapján, hisz a valaki rád néz nem csak az arcod.

és a másik csapat ,aki nem tudja

ha emiatt parázol, akkor az már régen rossz

nekem volt olyan lányismerősöm, természetesen kövér, hogy ő márpedigleg azért nem fogy le, mert akkor nem tudná kezelni, hogy sok pasinak bejönne....szerinted?!

ha félsz hogy elveszíted a szépfiú orcádat, akkor inkább veszítsd el, mint kerek arcod legyen azért mert kövér vagy és cukorbetegésben, rákban vagy szívkoszorúér betegségben meghal 35 évesen....

2017. márc. 24. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!