Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez lehet fura kérdés de a...

Ez lehet fura kérdés de a mindenféle ízesített proteinnek tényleg olyan íze van ami rá van írva?

Figyelt kérdés
Mármint olvsom és csoki,karamella,tiramisu,brownie...és nem tudom hogy tényleg igazábol olyan íze van vagy csak hasonlít esetleg?
2018. júl. 25. 18:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Van olyan, aminek tényleg olyan, de érdemes a kis (1-2 adagos) kiszerelést megvenni előbb és kipróbálni, mert vannak szélsőséges esetek.
2018. júl. 25. 19:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Van amelyik igen,van amelyik nem. Általában szokott lenni egyadagos kiszerelés is. Próbáld ki és el tudod dönteni.
2018. júl. 25. 19:24
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon!Valaki tudna nekem írni márkát/ízt ami tényleg olyan?
2018. júl. 25. 20:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Igen olyan, de ugye ízlések és pofonok...

Amit előttem is írtak: próbáld kicsiben.

A kérésedre válaszolva pedig a Scitec

proteinjeit ajánlom. A citromos sajttortásnak rákóczi túrós íze van, a banánosnak banánturmix.

Marha proteinből pedig a Biotech Usa ízei és oldódása jó.

2018. júl. 25. 20:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom mondenkinek:)
2018. júl. 25. 21:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Én sokszor bebuktam az ilyenekkel. Vettem egy 5kg-s csokis fehérjeort, aminek kegyetlen íze volt, de kidobni em akartam, ezért hónapokig ittam fanyarogva. :D

A Weider brownie-s fehérjét tudom ajánlani. Nekem egyedül ez jött be. Nem szemcsés, és intenzív csokis íze van, ami nem megy a fehérje összetételének (makróinak) rovására.

De ha tutira akarsz menni, vegyél sima, ízesítetlen fehérjeport, és otthon rakj bele ízlés szerint kakaóport/vaníliát, stb.

2018. júl. 25. 21:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Scitec 100% whey protein professional, ezek nagyon jók ízre.
2018. júl. 26. 07:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2018. júl. 26. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!