Mitol hizok hasra?
Figyelt kérdés
Sziasztok
163cm es 55kg vagyok 21 eves lany.
Mindenhol pont jo vagyok csak a hasamon van felesleg..Mitol lehet ez? Hogyan tudnam leadni? Valaki van meg ihy rajtam kivul? Nagyon zavaro mintha terhes lennek....:(
2018. júl. 25. 07:07
1/4 anonim válasza:
Nem hinném hogy van rajtad felesleg, de a genetikàn múlik hogy hova hízol, és hogy honnan kerül le a felesleg először
2/4 Miss Endzsi válasza:
Gondolom elég vastagnak tartod magad, mármint pont jónak. De ez a vastagság nálad zsírban mérhető, ezért van a hasadon felesleg, míg máshol pont jó vagy, vagy egyszerűen alma alkat vagy, és odahízol elsőre. Ha nem ez áll fent, akkor ha nem tetszik a helyzet le kell adni zsírból helyére pedig izmot szedni.
4/4 anonim válasza:
Genetika. Nincs vele feltétlenül gond, csak nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy pár kiló felesleged legyen, ha jól akarsz kinézni... Lefogyod és megtartod.
Nagyon sok embernek ilyen a genetikája, a szűk családomban mindketten ilyenek vagyunk, a legelső/legutolsó plusz kilók úszógumit képeznek egy karcsú testen. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!