Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Help! Mitol hizok vissza?

Help! Mitol hizok vissza?

Figyelt kérdés

2 honapja fogyozom,eleinte nagyon jol megindult heti 3 kg,utana csokkent es csokkent a fogyas,es egyszer csak megallt,most meg mar tobbet mutat a merleg is,pedig ugyazt eszem mint kezdetben.Naponta csak egyszer eszek delben es minden este 30 percet gyaloglok,ja es hust egyaltalan nem eszek.Szoval mindent betartok,de megsem fogyok :( segitsetek

24/l

2011. aug. 12. 19:18
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Először is kérlek írd meg hogy miket eszel és megpróbálunk rájönni hogy miben lehet a kalóriaforrás oké?:)
2011. aug. 12. 19:21
 2/25 A kérdező kommentje:
Gyumolcsoket,krumplit,rizst,babot,tejet,gabonapelyhet..ilyesmit...cukor helyet mezet szoktam
2011. aug. 12. 19:24
 3/25 anonim ***** válasza:
Azért mert ez a fogyókúra sz@r!Nem szabad egy nap csak egyszer enni!A szervezeted átállt az alacsony kalóriára ezért nem fogysz!
2011. aug. 12. 19:24
 4/25 anonim ***** válasza:
egyszer eszel?? na ehhez gratulalok. 24 evesen tobb eszed lehetne. ha kicsit is erdekelne a tema utanaolvasnal es rajonnel mekkora butasagot csinalsz.
2011. aug. 12. 19:27
 5/25 anonim ***** válasza:
0%

a krumplit és a rizst mellőzd a tejet is magában helyette igyál szénsavmentes ásványvizet és a gabonapelyhet is próbáld mellőzni üres kalóriák,telített zsírsavakat és cukrokat.

adok egy mintaétrendet de ezt csak 1 napig kövesd mert alacsony kalóriatartalomra épül:

reggeli:őszibarackturmix (1-2 őszibarackot turmixolj össze 100-100 ml joghurttal és sovány tejjel(1,5%-ossal)

tízórai:1 db őszibarack vagy alma

ebéd:uborkaleves (neten van recept)

uzsonna:egy alma

vacsora: gyümölcssaláta(1 körtét és őszibarackot kockázz fel tegyél hozzá egy kis mézet és natúr joghurtot)

első válaszoló

2011. aug. 12. 19:38
 6/25 anonim ***** válasza:
65%
Kedves utolsó,Na ezis egy marhapocsék étrend
2011. aug. 12. 19:49
 7/25 anonim ***** válasza:
43%
Csupa szénhidrát amit eszel,pont hogy inkább sovány húst kellene enned,nem pedig mellőzni. A felsorolt ételekből hány grammot eszel egy nap? Ezekből elég könnyű túladagolni a kalóriákat.
2011. aug. 12. 19:51
 8/25 anonim válasza:

ahogy előttem is mondta valaki, a szervezeted hozzászokott a kevés kalória tartalmú étrendhez. egyél 5× keveset, mert ha 1-2× eszel csak, akkor nem fog pörögni az anyagcseréd. 30 perc helyett 45 percet sétálj minimum szerintem.

6-7 óra után már ne egyél, és ne nassolj, max ha megéhezel akkor egy kis gyümölcsöt. és ha 6-7 után megéheznél, akkor is egy kis salátát, natúr joghurtot, vagy gyümit egyél.

krumplit,rizst,babot,gabonapehely -> felejtsd el őket!

vehetsz fogyasztó zöld teát is, dm-ben kapható azt hiszem. ja, és kocogással/futással is elég sokat fogyhatnál, én úgy adtam le anno (10 évesen) 10 kg-t egy nyár alatt, hogy foci meg futás, és rendesen étkeztem. azóta nem jött vissza az a 10 kg, és most még 3-4 kg-val kevesebb vagyok, mint anno, amikor dagi voltam :-)

ja, és még abonett kenyeret is ehetsz, laktató, és kevés kalória, és rakhatsz rá szalámit, sajtot. hidd el, ha nem eszel, akkor hosszútávon csak rontasz a helyzeteden, ahogy azt már kezdted is észrevenni! ja, és csinálhatsz olyat is, hogy 3 dl víz, 2 evőkanálnyi citromlé, egy kis fahéj, és egy kis méz. ez is pörgeti az anyagcserédet, és szépíti az arcodat is :) én ennyit iszok naponta, mivel még tini vagyok, de te ihatsz napi 3× ennyit. figyelj oda arra is, hogy igyál 2,5-3l vizet minimum, hiszen izadással stb. alapból távozik belőlled 1,5l víz, úgyhogy ha alapból annyit iszol egy nap, akkor csak az elvesztett mennyiséget pótolod.

sok sikert a fogyáshoz! ;-) 15/L

2011. aug. 14. 11:47
 9/25 anonim ***** válasza:

Nem eszel feherjet, nem eszel noramlis kajakat. A leptinrezisztenciad lesz...

radtor majd a farkasehseg es enni fogsz meg hizni. Ez nem normalis.

2011. aug. 14. 11:48
 10/25 anonim ***** válasza:
No meg magas GI tartalmu eteleket eszel valoszinuleg.
2011. aug. 14. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!