Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Help! Mitol hizok vissza?

Help! Mitol hizok vissza?

Figyelt kérdés

2 honapja fogyozom,eleinte nagyon jol megindult heti 3 kg,utana csokkent es csokkent a fogyas,es egyszer csak megallt,most meg mar tobbet mutat a merleg is,pedig ugyazt eszem mint kezdetben.Naponta csak egyszer eszek delben es minden este 30 percet gyaloglok,ja es hust egyaltalan nem eszek.Szoval mindent betartok,de megsem fogyok :( segitsetek

24/l

2011. aug. 12. 19:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

csökkent a súlyod igy a kalóriaigeny is ha

mennyit fogytál?

miérr nem eszel húst?halat se?

2011. aug. 14. 11:58
 12/25 anonim ***** válasza:

A gyümölcs és a méz rendbe van de a többit ne. A fogyókúra nem jelenti azt hogy nem ehetsz. A lényege hogy mást eszel, mert valószínű sokat ettél, és olyat amit nem kellene (krumpli, zsíros étel)

Turmixok, gyümölcs, hús(nem rántott, hanem sütőbe be + izesítve olaj nélkül) vagy hal, szénhidrátok lecsökkentése, a méz nagyon jó, én úgy szoktam hogy cukor helyett, édesítőszert és/vagy mézet is használok

2011. aug. 14. 12:14
 13/25 anonim ***** válasza:
mert nagyon nagyon sz.arul csinálod. annyira, hogy kíváncsi vagyok, nem kamu a kérdés?
2011. aug. 14. 12:39
 14/25 anonim ***** válasza:

Hé! persze hogy így hízni fogsz... napi 4-5szöri KIS étkezés! Ebből min. 2 legyen gyümölcsétkezés (tízórai, uzsi)

Amiket írtál:

Gyumolcsoket -> a banán ill. szőlő nem jó választás. Tele van ch-val. 100 gramm banánban 100 kcal van, ha mondjuk megeszel egy 150 grammos banánt (1 db általában megvan annyi sőt több!) akkor megettél egy Balatoncsoki-nyi kcal adagot. Ráadásul a banán telivan cukorral...

krumplit -> rossz! ha nagyon ch-ra vágysz, egyél barnarizst, barnakenyeret az eltelít, és rostban gazdag.

rizst-> ha barnarizs, akkor rendbenvan, de próbálj több salit és kevesebb rizst enni! ha tudod hagyd el teljesen a rizst, legalábbis ESTE semmiféleképp ne egyél már.

babot -> nagyon kcal dús, bár fehérjeforrás. hanyagolnám diéta alatt.

tejet -> felesleges zsírforrás. kefir/natúr joghurt jobb választás, ráadásul telít is.

gabonapelyhet -> ez az a cukros gabonapehely amiből 20féle van a boltokban? ha igen HAGYD EL!

méz -> ugyanúgy hízlal mint a cukor csak annyi a különbség hogy van benne csomó vitamin. Ha megeszel belőle egy csomót hízni fogsz (mint cukornál) max annyi különbség lesz hogy nem kapsz el betegségeket, náthát mert van a mézben vitamin és antioxidáns. de attól még ugyanúgy magas a kcal tartalma.

A húst elhagyni nem biztos hogy jó ötlet. Ha vega vagy és sajnálod az állatokat akkor ok, de én anno 13 kgot fogytam 7 hónap alatt mert szinte mindig ebdére + vacsira sovány(!) húst ettem salátával.

Ha azért hagytad el a húst mert hízlal akkor gondold át: a szalonna valóban hízlal! a zsíros sertéshús, marhahús, stb valóban hízlal és zsírosak kcal dúsak! de a csirkemell a legjobb hús, mert sovány 100 grammban 112 kcal-van, remek fehérjeforrás.

2011. aug. 14. 19:46
 15/25 anonim ***** válasza:
A krumplit, rizst, tejet, gabonapelyhet felejtsd el, ha fogyni akarsz. Gyümölcs, zöldség és hús! Ezekkel már inkább fogsz fogyni.
2011. aug. 14. 21:25
 16/25 anonim ***** válasza:
a méz az mehet gyorsan lebontja a szervezet, a cukorral pedig nem is említhető egy lapon, belefér a diétába
2011. aug. 14. 22:07
 17/25 anonim ***** válasza:

Szerintem is kamu kérdés,vagy provokálni akarsz.

Különben nem írtad volna bele nagy büszkén,hogy nem eszel húst és csak egyszer eszel egy nap.

Ennyire senki nem sötét.

2011. aug. 15. 01:37
 18/25 anonim ***** válasza:

Utolsó!

senki sem..? :D hátazzééééért... ehemmm..

a méz meg tényleg jó választás, seperc alatt lebontja a szervezet, gyorsan hozzáférhető energiaforrás, löki a vércukrot, az inzulinszintet és sutty máris anabolikus, építő módban vagyunk. pl. a mézes csirke ezért is olyan jó kaja, finom is, egészséges is, és a cukroktól gyorsabb vércukorszint-emelkedés miatt a fehérjék is jobban (gyorsabban) hasznosulnak, betöltődnek (biokémiából még lemaradásom van, lehet kijavítani sőt megköszönném) :))

tehát én is tolom a mézet, hisz érdemben úgysincs zsírom.

2011. aug. 15. 08:36
 19/25 thewhiteman válasza:
Nem rétem mirét erőltetitek ennyire ezt a gyümölcsöt.tele van cukorral,helyette inkább zöldség!!!szénhidrátot vedd lejjebb,fehérjét meg vidd följebb.ha iylen gyümölcsdiéta emg napi 1x eszek diétát csinálsz akkor lefogysz,de plötyi leszel,és az se túl előnyös:D
2011. aug. 15. 09:34
 20/25 anonim ***** válasza:

azért én nem vennék rá mérget, hogy lefogy.

ha gyakorlatilag nem mozog, az izomzatát sikeresen leépítette az anyagcseréje lassú, napi egy bezabálás elég lehet, hogy az amúgy minőségi éhezésben lévő szervezet raktározza a zsírt, és ha nem is feltétlen hízik, de az össztömegét megtartja (a glükogénraktárak ürülése és vízfogyás után)

2011. aug. 15. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!