Mennyi lenne az ideális testsúly?
Figyelt kérdés
165cm vagyok, 70kg. Szeretnék fogyni, de nem szeretnék kórosan sovány sem lenni. Szerintetek mennyi lenne az ideális ahoz hogy ne álljanak ki a bordáim de ne is legyek ilyen széles?2018. júl. 21. 22:14
2/9 A kérdező kommentje:
16 Lány
2018. júl. 21. 22:23
3/9 anonim válasza:
Ilyen korban ehhez a magassághoz 55-60 kiló között lenne optimális, a 70 kg enyhe túlsúly.
4/9 anonim válasza:
50-60, ha mondanom kell valamit, de nincs fix ideális súly... Az izomtömeg is számít, s az egészséges tartományon belül az ízlésed is...
Nézz tükörbe s hagyd abba, ha tetszel magadnak (ha jól meg tudod ítélni, mi az egészséges) vagy mérj testzsírszázalékot, az objektív, persze az már egyéni, hogy kinek milyen konkrét szám a szimpatikus... Ezt így általánosan nem lehet megmondani.
Van, aki a te magasságoddal 60 kilósan szuperül néz ki, másnak pedig 6 kiló háj reng a hasán.
5/9 anonim válasza:
60 a legideálissabb de ha még úgy sem érzed jól magad max.55 !Tovább szerintem ne nagyon menj:)
6/9 anonim válasza:
Testtömeg indexen utána nézhetsz :)
7/9 anonim válasza:
En is igy indultam 165 cm es 70 kg voltam most 50 kg vagyok :) mindent ettem csak mertekkel. Lefeleztem mindent
8/9 A kérdező kommentje:
12:48 (utolsó) mennyi idő alatt fogytál vele?
2018. júl. 25. 08:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!