Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi BMI értékkel halnak...

Mennyi BMI értékkel halnak meg az anorexiások?

Figyelt kérdés
bocsi de nem tudtam jobban megfogalmazni.
2010. jún. 18. 21:33
1 2
 11/17 anonim válasza:

22:09-nek: linkeltem de most csak tavaszi képem van amin még jobban fel vagyok öltözve, remélem azért jó lesz=)

[link]

[link]

_Raven_

2010. jún. 19. 00:26
 12/17 anonim ***** válasza:
30%
nagyon sovány vagy :S
2010. jún. 19. 00:30
 13/17 anonim válasza:

Pedig baromi sokat eszek, de az egész családom ilyen, esznek mint ló de nem híznak.

_Raven_

2010. jún. 19. 00:44
 14/17 anonim ***** válasza:
74%
igen, ismertem egy ilyen lányt... de az ő családja csak kb. 40 éves korig maradt sovány, utána kb 5-6 szorosára híztak...teszem hozzá az említett lány egy darab gyümölcsöt vagy zöldséget életében meg nem evett (szó szerint semmit...meg is lett a következménye, de nem tanult belőle)
2010. jún. 19. 00:46
 15/17 anonim válasza:

Nálunk az idősek is soványak, sőt az unokatesóim is, mindenki. Apám 62 éves és még mindig ilyen pedig már nyugdíjas, meg vannak ilyen 90-en felüli nénik a családban akik annyi kilók mint én.

Ilyenek a génjeink, próbáltam sok mindent hogy hízzak kicsit, de nem ment, a sport segített abban hogy ne látszódjanak a bordáim, meg hogy ne nézzek ki úgy mint egy cérna. Pár éve az alkarom vastagabb volt mint felül de szerencsére ezeket a dolgokat kinőttem valahogy és mostmár minden arányos csak kéne azért legalább 5 kiló rám. 15 évesen 43 kg voltam, de pszichés dolgok miatt akkor még abból is fogytam. Miután rendbejöttem lelkileg, a testem is rendbe jött de azóta 40-nem vagyok több, bármit eszek.

_Raven_

_Raven_

2010. jún. 19. 01:13
 16/17 anonim válasza:
Nekem 15.41 a BMI értékem, és nem vagyok anorexiás. Szóval szerintem nem csak ettől az értéktől függ... :D
2010. jún. 19. 14:07
 17/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2010. jún. 19. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!