Mennyi BMI értékkel halnak meg az anorexiások?
Pedig baromi sokat eszek, de az egész családom ilyen, esznek mint ló de nem híznak.
_Raven_
Nálunk az idősek is soványak, sőt az unokatesóim is, mindenki. Apám 62 éves és még mindig ilyen pedig már nyugdíjas, meg vannak ilyen 90-en felüli nénik a családban akik annyi kilók mint én.
Ilyenek a génjeink, próbáltam sok mindent hogy hízzak kicsit, de nem ment, a sport segített abban hogy ne látszódjanak a bordáim, meg hogy ne nézzek ki úgy mint egy cérna. Pár éve az alkarom vastagabb volt mint felül de szerencsére ezeket a dolgokat kinőttem valahogy és mostmár minden arányos csak kéne azért legalább 5 kiló rám. 15 évesen 43 kg voltam, de pszichés dolgok miatt akkor még abból is fogytam. Miután rendbejöttem lelkileg, a testem is rendbe jött de azóta 40-nem vagyok több, bármit eszek.
_Raven_
_Raven_
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!