17 éves srác vagyok.73 kg-ról indultam most 69 vagyok. Tudnátok segíteni?
Eléggé nem érted a lényeget...
Fogyni akkor fogsz, ha többet használsz fel, mint amennyit beviszel a szervezetedbe.
Vagy is számold ki, hogy kb hány kcal kell neked, abból vonj le annyit, amennyit tudsz tartani és úgy fogyózz.
Természetesen koplalni sem szabad, az 1300kcal azért legyen meg
Ha jól eszel és megfelelően edzel az izomzatodhoz (minimális izomnál kevésbé fontos, bár ott is számít, izmosabban muszáj rendesen edzeni teljes testre), akkor minimális lesz az izomvesztés. Gondolom, nem vagy izmos, szóval zömmel zsír megy le, hacsak nem eszel fehérjeszegényen vagy koplalósan.
A futás jó, persze, bár a tied inkább lassú kocogás, de ez végülis a te dolgod.
Ha zsírt veszítesz, az mindenhonnan megy, nincs külön testtájékra fogyasztás. Izmot is érdemes mindenhova pakolni, különben aránytalan leszel. A futás jó, az úszás is mindent megmozgat. Nézz itt gyakorlatokat, nagyon fontos, hogy helyesen csináld. Ha van valaki haverod, aki tényleg ért hozzá, kérd ki a segítségét, legalább eleinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!