Szerintetek jó úton indultam el? Edzőteremben mikre kéne leginkább rámenni?
Szia hatalmas gratulácio hogy meghoztad ezt a döntést de tarts is ki melette..
Reggeli jó mehet meg esetleg műzli Joghurt stb.
Ebédre vigyél be fehérjét és szenhidrátot pl csirkemell rizs
Vacsorára szerintem nagyon jó a saláta attól nem tudsz hizni akarmenyit megehetsz
Etkezesek között ha éhes vagy nyugodtan mehet túró tejföl akár turorudi zöldség gyümölcs persze ez nem mind együtt.
Célja csak akkor lessz ha elhatároztad magad hogy mindent megteszel de nagyon nagy változást figyelhetsz meg nyár végéig ha kitartasz a celod melett.
Amit meg akartam hogy a Marihuana felejtos kérj szakember segítséget a leszokáshoz.
Hajrá
A cukros löttyök mellőzése tuti segíteni fog, és az is okos, hogy joghurtból is a natúrt választod.
A nagyobb étkezéseket próbáld kondi, vagy egyéb hétköznapi de megterhelőbb mozgások után időzíteni.
A fű mondjuk szerintem csak a kajafless miatt hízlal, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos, személyes tapasztalat, hogy anno amikor én is éltem vele nekem a hasmenést is meggyógyította.
Úszás ideális lenne mert nem terheli az izületeket annyira -màrpedig ilyen súlynál erre is figyelni kell-de minden izmot átmozgat.
Amúgy a súlyzós edzés is jó fogyásra is, csak inkább kisebb súlyokkal dolgozz több ismétléssel.
Sok sikert! :)
Azért koplalós kislányos megközelítés se kéne, átesel a ló túlsó oldalára...
Ezt nem fogod bírni, de ha igen, akkor is rossz lenne, egyél rendesebben. Meg nem mondom, neked mennyi kalória kell, de biztos több, mint amivel mi kisebb súlyú halandók tömegelünk...
Remek, hogy ennyire elszánt vagy, de tényleg, egyél többet, persze jó ételeket s egyelőre a gyaloglás teljesen jó, biciklizhetsz is...
Mindenkinek más működik. Én mikor drasztikusan próbáltam életmódot váltani, sose működött sokáig. Viszont úgy tűnik a fokozatos igen. Ezt csak azért mondom hogy ha nem bírnád tartani, ne add fel teljesen.
Szerintem nézz utána a helyes táplálkozásnak, az se jó ha keveset eszel, mert akkor izomból is sokat vesztesz. shop.builder.hu én a legtöbbet itt okultam arról hogy kéne enni, persze amit ők írnak se kőbe írt törvény, annyi mindenki annyifélét mond arról mi a helyes táplálkozás. Nekem segített.
A másik ami nekem segít az a kaloriabazis.hu mert hajlamos vagyok túl keveset enni mikor jól akarom csinálni. Itt viszonylag kevés macerával követni tudom hogy mennyi fehérjét, szénhidrátot és zsírt eszem.
Sok sikert!
"illetve hogy elég gyors az anyagcserém (napi 2-3 széklet)"
Az emésztési sebesség, nem anyagcsere, az sejtszintű folyamat.
Napi 2-3 székeléssel én orvoshoz fordulnék, lehet, hogy eü. probléma van mögötte.
A marihuána étvágyfokozó hatással rendelkezik, ezt sokan tapasztalták azok közül, akik eü. okokból használták. Rákosoknak is azért írják fel, hogy többet egyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!