Így visszagondolva ez mennyire volt káros?
Nagyjából most hagytam abba a diétát (~két hete) amit kb 7 hónapig csináltam, ezalatt leadva bő 30 kilót.
Kalóriaszámlálással fogytam, igaz sportolni nem nagyon sportoltam, de az étrendemnél odafigyeltem hogy mindenképpen egészségesen táplálkozzak, megfelelő mennyiségű tápanyag meglegyen.
Gyakorlatilag csak különböző sült/párolt húsokon éltem (csirke, hal, sovány sertés és marha) ezt zöltségkörettel, és gyümölcs. Meg kis mennyiségben olajos magvak.
Viszont egy helyen bűnöztem az egészséges életmódban, az pedig az italok. Így visszagondolva átlagosan a fogyókúrám alatt simán elfogyott 9-10dl zéró üdítő (főleg jegestea, cola).
Persze emellett ittam vizet is, sokat, de azért mígiscsak sok ilyen mű vackot ittam.
Mennyivel volt károsabb mint mondjuk ha csak vizet ittam volna? Vajon ez befolyásolta a fogyókúrám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!