7 napos diétánál mennyit szabad csalni?
Miért nem olyan diétát választottál, amiben olyan ételek vannak, amiket meg tudsz enni? annyi fajta villámdiéta van... persze nem érnek semmit, de mást is választhattál volna.
2010. jún. 18. 16:47
Én fél évig diétáztam úgy, hogy semmi édesség, se liszt, se cukor, és hasonló szarokat ettem mint amit most te :)
Hát úgy 2 hónapig rossz kedvem volt,
aztán ettem pl sült banánt, cseresznyét, barackot, ezek azért valamennyire cukrosak, vagy ettem egy műzli szeletet néha, ha már nem bírtam :)
Az biztos hogy nehéz dolog diétázni, főleg ha az ember édességfüggő :)
2010. jún. 18. 16:50
vegyél egy fél kiló cseresznyét, az is édes, és sztem az nem hízlal
2010. jún. 18. 16:56
A 7 napos diéta az a diéta ahol pl. reggelire egy üres kávét szabad csak meginni? ha ez az,akkor: tök hülyeség csinálni, ez nem is diéta. Ha iskolás vagy(jó most szünet van) vagy dolgozó ember,kinek elég reggelre egy üres kávé?szerintem amellett az "étrend" mellett nyügös lesz az ember,hisz szinte nincs is semmi egészséges,és energiát adó étel benne!
Ja és lehet hogy fogysz tőle, de többet is visszaszedsz ha visszatérsz a normális étrendre!
2010. jún. 18. 17:29
7 napos diétában csalni? Ne szivass már... szerdán volt 14. hete, hogy tartom magam a diétámhoz... én a helyedben elbújnék a sunyiba.
2010. jún. 18. 18:30
6/11 A kérdező kommentje:
Hát ez nevetséges! Leszarom az olyan válaszadókat hogy miért csinálod, ha nem bírod, meg miért csalsz... meg ilyeneket. NEM AZT KÉRDEZTEM IDIÓTÁK HOGY MIÉRT NE KÉNE CSINÁLNOM!!!Arra pedig hogy van e értelme? Marhára meglepő lehet,(főleg azok számára akik nem is próbálták még ki) igen van!Ugyanis múlt évben sikerült másfél hétig csinálnom, ott sem tartottam be mindent, és fogytam is igaz csak 4 kilót, aztán vissza is híztam! DE! Tartottam a súlyomat 1 éven át(amiről írt is ez a diéta, és amiért el is kezdtem anno), mostanában kezdett el megint nőni a hasam! Sajnos nem mehetek konditerembe a gerincem miatt! Szóval azoknak a szóljunk be gec!knek üzenem, hogy nem kéne az embert feleslegesen, ismeretség nélkül lehordani, mivel semmi közötök hozzá, hogy mért meg hogy hogyan csinálom, és nem ismeritek a körülményeimet!én legalább akarok érte tenni valamit, hogy laposan tartsam a hasamat, nem csak a pofámat eresztem szabadjára sz@rházi parasztok! Nem erre kértem választ! És nem is rosszindulatúaktól! Eléggé megviselt a múlt évi diéta, és azon gondolkoztam, hogy hogyan lehetne megkönnyíteni egy kicsit...De látom nincs sok értelme kérdezni ezen az oldalon még az ilyen területen sem, mivel csak azt keresik az emberek kinek a kérdésébe lehetne belekötni!
7/11 A kérdező kommentje:
Az utsó válaszadónak meg annyit hogy ez a 7 napos valójában 14 napos, és brutálisan kikészíti az idegeket, és teljesen elveszi az energiát, főleg ha még dolgozol is mellette. Ha kipróbáltad volna (ezekből a szavakból tudom hogy nem)akkor megértenéd qrvára nehéz betartani mindent. Rambo szavait idézve, olyasmiket eszek amitől egy kecske elokádná magát, de mint mondtam a súlymegtartás miatt megcsinálom ha nehezen, ha csalásokkal!
Remek. ezzel most azt akartad írni, hogy meg kéne értenem, hogy te csalsz? Hát baromira nem érdekel... Ha a te '7 napos csodadiétád' 14 napos, akkor az nem 7 napos... matek 1. osztály... Ha meg ,,kikészíti az idegeket" akkor sz*rt sem fog érni... el kéne gondolkozni egy kicsit komolyabb volumenű dolgon, ami nem 7 és nem 14 napos, hanem több, de egy normális diéta. Részemről a téma ezen része lezárva...
2010. jún. 20. 07:22
9/11 A kérdező kommentje:
7 napos diétának hívják mindenhol, ezért írtam én is így, mert így rá lehet ismerni! Nem gondolkozok el máson, mert ez érdekel. A másik meg az hogy nem azt akartam veled megértetni hogy mért csalok, hanem, hogy elég kemény a diéta ahhoz hogy csak úgy leszóljál! Piszkítsál másoknak a topicjába, ne az enyémbe!
Az ilyenektől mint te szarra sem megy ez az oldal, mert csak morogtok feleslegesen, rosszindulattal!Ott van az adatod, hogy 58%-osan adsz hasznos válaszokat, hát ez leír rólad mindent, hogy mekkora egy beszólogatós köcsög lehetsz máshol is! Na rólad ennyit, és húzzál a fa@szba!
Ekkora egy utolsó k*rvát, mint te... Ha neked bármit is jelent, az 58%-om az elárulja, hogy egy külsőségeket néző szarjankó vagy, aki már nem tud mibe belekötni... Azért van 58%-om mert kimondom a saját véleményem és akárcsak most nem állok neki sajnálni mindenféle névtelen önfegyelmét vesztett idiótát sajnálni... Bocs, hogy őszinte vagyok...Mi az, hogy a te topicod? Tudod mi az a topic? Javaslom nézz utána a szó jelentésének mert itt topicok maximum a nagy témakörök lehetnek... Nem mellesleg ez az oldal elismerem nem sokat ér, de csak azért mert a hozzád hasonló komolytalan kérdések nevetségessé teszi az egészet. Olvass körbe mert minden 5. válaszoló azt írja, hogy csak röhögni jár erre az oldalra... Amint látod én is tudok személyeskedni és káromkodni, de nem ettől vagyok nagyfiú, akinek lenne bármilyen tekintélye is... Saját véleményem, hogy aki már betöltötte a 16-ot, de még mindig aktívan mer káromkodni az eláshatja magát a sunyiba mert egy félig felnőtt ember legyen már annyira inteligens, hogy megtanulja szabályozni a szókincsét.
2010. jún. 21. 10:27
Kapcsolódó kérdések: