Egyéb tanács a fogyáshoz?
Jelenleg 159,5 cm vagyok 61,5 kg testsúllyal.
A szénhidrátot ahogy csak lehet csökkentettem. 6 után elkezdem a vádli/comb/belső comb/fenék gyakorlatokat amelyekből 3x20-at csinálok,emelett 8-10 kört futok. A távolság két kisebb focipályának felel meg. Augusztusra hány kiló minuszra számíthatok ha ezt intenzíven csinálom?
Ez a táplálkozásodon múlik (s az anyagcseréden, amit nem ismerek). A lábedzés alig éget kalóriát, persze a nagy lábizmok megdolgozása azért pörget valamit... A futás jó, de futhatsz te napi 20 km-t is, csak emiatt nem fogysz, ahhoz megfelelően kell enni. Nem írtál semmit az étkezésedről, csak azt, hogy a saját szempontodból lecsökkentetted a szénhidrátot. Ez nem tudom, mit jelent, de mindegy is, mert pl. 20 gramm ch-val is akármilyen sok kalóriát lehet bevinni.
Amiket írsz, azok sokunknak segítenek valamit, de ennyiből nem lehet következteni a kalóriaegyenlegedre.
Heti fél-1 kiló fogyást összehozhatsz, ha jól csinálod, bár 1 kilóhoz lehet, hogy több mozgás kellene, túl kevés infó van ennek megállapításához.
Fehérjeként ajánlanám a halakat, főleg a tonhalat, mivel abban szinte csak az van, minimális mennyiségű zsírral (1-2g 50grammra nézve) ezt belehetne iktatni a rizs mellé, és 1-2 tojást a reggeli kenyeredhez (még azt is kitudod cserélni abonettre, 1 db 17kcal)
Zsírszegény túrót éppen hogy csak megsózod és máris ehető (100g ~110kcal) én így, 100 grammra nézve szoktam enni, több, mint 1 liter vízzel és jól ellaktat
Napi 1 liter zöldtea is mehet, beindítja az anyagcserét, natúran, én pickwicket szoktam inni, mivel 100% természetes
Joghurtot is ehetnél, zsírszegényt, csökkentett kalóriatartalmút, én jogobellát szoktam
Hétfőnként több, mint 2 órás intenzív edzés, kb 1000 kalóriát éget (nem szoktam visszaenni, ez 3 napi bevitel elégetése számomra) emiatt egész héten ég a lábam, ezáltal csak nyújtani szoktam
Igazából ezeket szoktam enni, ezek váltak be, csak a személyes tapasztalatom írtam le
Biztos van olyan, amit elfelejtettem leírni, tehát kérdezz nyugodtan, ha érdekel valami és nem írtam
Sok síkért kívánok!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!