Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha egy nap egyszer eszem,...

Ha egy nap egyszer eszem, normál adag kaját délben akkor mennyit fogyhatok és mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
Elsősorban azok véleményét várnám akik így fogytak le
2010. jún. 18. 11:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez így nagyon nagyon rossz, mert lelassítod az anyagcserédet! A kaja mennyiségét csökkentheted, de épphogy naponta minimum 4szer kéne enni, kis adagokat. Így az anyagcseréd felgyorsul. És igyál minden nap minimum 2 liter ásványvizet, meg teákat, meg egyél sok gyümölcsöt. Azok negatív kalóriatartalmúak, tehát az emésztésük több energiát visz el, mint ami az adott anyagban van.
2010. jún. 18. 11:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez tényleg nem jó! Hidd el, én is csináltam. Tényleg annyira lelassul az anyagcseréd, hogy egy idő után már nem fogsz fogyni. Egyél egy nap többször keveset!
2010. jún. 18. 11:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Elég hamar fogsz fogyni talán elég sokat de amint visszaállsz a régi életmódodra vagy tök mindegy ha ezt a napi 1szeri kaját tartod is akkor is rááll a szervezeted a raktározásra és elkezdessz hízni...
2010. jún. 18. 12:00
 4/7 anonim válasza:
Szia.Ne tedd. Beteg lehetsz emiatt. A gyomrod kikészülhet. Én sokszor tettem(teszem). Sajnos én pont hajlamos vagyok a fogyásra,így jelenleg 45kg vagyok. A hasam fáj szinte állandóan. Nálam már kialakult krónikus betegség is. Tudom,hogy mit lehet ezzel ártani magunknak. Ahogy előttem is írták inkább többször keveset egyél és egészséges ételeket. Kérj dietetikustól tanácsot.
2010. jún. 18. 12:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is ezt csináltam, 8 kilót híztam ezzel a módszerrel. Egyszerűen belassul az anyagcseréd és kész...normális fogyókúrát keress, amiben legalább napi 5 étkezés van!
2010. jún. 18. 12:23
 6/7 anonim ***** válasza:
sport + napi 4-5 étkezés!!!!
2010. jún. 18. 12:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is csináltam ezt és nem azért, mert fogyózni akartam hanem, mert nem csináltam semmit se egész nap már, mint itt tanulásra és munkára értem és unalmamban átváltottam a napi egy étkezésre! Tudod mi lett az eredménye???? A normális súlyomból leadtam 6 kilót úgy néztem ki, mint egy élő halott a hajam fele kihullott pedig nagyon szép hosszú hajam volt és a mensim is csak 2 napig tartott ha neked ez kell akkor hajrá!!!!!! Én ezt nem bántásból írom csak amikor ilyen kérdéseket látok mindig leírom, h azért valaki okuljon az én hibámból!!!!!!!
2010. jún. 19. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!