Ha egy nap egyszer eszem, normál adag kaját délben akkor mennyit fogyhatok és mennyi idő alatt?
Figyelt kérdés
Elsősorban azok véleményét várnám akik így fogytak le2010. jún. 18. 11:35
1/7 anonim válasza:
Ez így nagyon nagyon rossz, mert lelassítod az anyagcserédet! A kaja mennyiségét csökkentheted, de épphogy naponta minimum 4szer kéne enni, kis adagokat. Így az anyagcseréd felgyorsul. És igyál minden nap minimum 2 liter ásványvizet, meg teákat, meg egyél sok gyümölcsöt. Azok negatív kalóriatartalmúak, tehát az emésztésük több energiát visz el, mint ami az adott anyagban van.
2/7 anonim válasza:
Ez tényleg nem jó! Hidd el, én is csináltam. Tényleg annyira lelassul az anyagcseréd, hogy egy idő után már nem fogsz fogyni. Egyél egy nap többször keveset!
3/7 anonim válasza:
Elég hamar fogsz fogyni talán elég sokat de amint visszaállsz a régi életmódodra vagy tök mindegy ha ezt a napi 1szeri kaját tartod is akkor is rááll a szervezeted a raktározásra és elkezdessz hízni...
4/7 anonim válasza:
Szia.Ne tedd. Beteg lehetsz emiatt. A gyomrod kikészülhet. Én sokszor tettem(teszem). Sajnos én pont hajlamos vagyok a fogyásra,így jelenleg 45kg vagyok. A hasam fáj szinte állandóan. Nálam már kialakult krónikus betegség is. Tudom,hogy mit lehet ezzel ártani magunknak. Ahogy előttem is írták inkább többször keveset egyél és egészséges ételeket. Kérj dietetikustól tanácsot.
5/7 anonim válasza:
Én is ezt csináltam, 8 kilót híztam ezzel a módszerrel. Egyszerűen belassul az anyagcseréd és kész...normális fogyókúrát keress, amiben legalább napi 5 étkezés van!
7/7 anonim válasza:
Én is csináltam ezt és nem azért, mert fogyózni akartam hanem, mert nem csináltam semmit se egész nap már, mint itt tanulásra és munkára értem és unalmamban átváltottam a napi egy étkezésre! Tudod mi lett az eredménye???? A normális súlyomból leadtam 6 kilót úgy néztem ki, mint egy élő halott a hajam fele kihullott pedig nagyon szép hosszú hajam volt és a mensim is csak 2 napig tartott ha neked ez kell akkor hajrá!!!!!! Én ezt nem bántásból írom csak amikor ilyen kérdéseket látok mindig leírom, h azért valaki okuljon az én hibámból!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!