Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Paleo diéta erre megfelelő?

Paleo diéta erre megfelelő?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

165 cm vagyok és 55 kg.

Vékonyabb de formásabb combokat szeretnék.

Elég izmos féle lábaim vannak,de az izom mellett eléggé reng is,gondolom a husi miatt,ami nem túl nőiesnek tűnik,és utálom ha reng a combom, úgyhogy nem vagyok vele megelégedve.Kis narancsbőröm is van,ami szintén idegesít,de most már kicsit jobb a helyzet miótta egészségesebb kajákat eszem.

Futással el tudnám érni,hogy vékony de formás combjaim legyenek?vagy futás mellé mit kell még tennem?megismétlem:NEM SZERETNÉK TÚL IZMOS LÁBAKAT.

A másik kérdésem pedig az lenne,hogy mit tegyek,hogy a combom vékony maradjon, tehát ne vaskos,de a fenekem szép kerek legyen?(általában ez minden nő álma, és mint másnak is, így hát nekem is :D)

A paleo diétára gondoltam étrend szempontból még futás mellé,esetleg még fehérje dús diéta.Leginkább a vékony comb/kerék fenek érdekelne.

Nem szeretnék plötty combokat,hanem feszeseket (amit persze az izom ad)de nem szeretnék egy kigyúrt pacsirta se lenni,mert az baromira nem szép szerintem egy lánynak.

Küldök linket,hogy jobban képbe legyetek aval, miféle lábakra is gondolok.

[link]

Ilyesmifélére gondolok, tehát nem az a vaskos kigyúrt,hanem ez olyan "kellemes rá nézni" láb :D (tudom h kpop,de itt most nem az számít)

Ugye ezek a lányok is diétáznak, szóval bisztos nem kenyérről meg szemét kajáktól lett ilyen lábuk.

A fenekes dolgot valaki elmondaná? tehát izmos fenék karcsú combokkal, leginkábbis ez az ami nagyon érdekelne.

Ha tudtok még jobb étrendet,akkor leirhatjátok nekem:)

Tudom h a tojás, sovány húsok,sok víz, zöldség gyümölcs ez az alapja,de ha tudtok még valamit a karcsú combokért akkor írjatok le:)

Ja és szeretnék kérni tőletek segítséget,milyen gyakorlatokat is végezzek akkor hogy csak a fenekem legyen izmos?

2018. júl. 11. 14:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Fogyni kb 1500+1600 kalóriával jó tempó, én ennyit szoktam javasolni mint kalória bevitel, és igen jól gondold úgy egèszsèges, ahogy írtad ha azokból viszed be, de igazából az csak egészség kèrdèse.

Ha ezzel a módszerrel lefogytál akkor utána építhetsz rá izmot kalória többlettel és sok fehérjével, ilyenkor 2500kcal körül kell enned, és sokat edzened fenekére, combra.

Ezek a legfontosabb dolgok, ha van még kérdésed írj nyugodtan privit.

2018. júl. 11. 16:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Minden normális diéta megfelelő hozzá, csak a tápanyagbevitel legyen rendben. Nem a paleón múlik és ha pl. nem eszel húst és gyümölcsöt, az sem számít, amíg jó az étrended.

Ha nem terheled meg erősen a lábad, nem lesz túl izmos. A hosszútávfutás elég rossz izmosodásra (bár kalóriadeficitben amúgy sem kell félned a túl sok izomtól), kalóriaégetésre, állóképességnövelésre annál jobb :)

Leszálkásítasz, aztán ha még nem elég izmos a lábad, erősítheted, ha eléggé az, akkor nem kell.

2018. júl. 11. 18:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Ma futottam 40 percet és izom lázam van a lábomban és a vádlimba,ez miért?😕
2018. júl. 11. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!