Szeretnék leadni pár kg-ot de nem tudom mi lenne a megfelelő diéta számomra. Tudnátok segíteni ebben?
Pont ez a baj, hogy nem eszel egész nap, aztán amikor nem kéne este bezabálsz.
Ha 12 órát dolgozol, és nem ülő munka, akkor az hibátlan, csak a kajálást oldd meg rendesen.
Reggelizz be lassan felszívódó szénhidrátból, hogy reggel és délelőtt sokáig legyen energia. Gyümölcs, zabpehely, joghurt.
Után ebédelj, de a szénhidrátot csökkkentsd le, zöldségköretet és húst egyél inkább.
Felejtsd el a pékárukat, mint a kifli, zsömle croissant stb.
NE egyél tésztát, csak nagyon keveset. Csoki kizárt.
Cukros üdítő kizárt.
Este ne egyél semmit és akkor éjjel fogsz amíg alszol. De reggelizz utána korrektül, legyen rá időd.
Eleve így vásárolj be magadnak, hogy legyen otthon zabpehely, meg joghurt, meg gyümölcs.
Ne este egyél!
Ennyiből nem tudhatom, mi a jó neked. Mindenképpen kalóriadeficitben kell enned, de ez annyira nem tűnik nehéznek, elég nagy kereted lesz így is (no persze, egyénszinten nehéz lehet).
Az összbevitel a döntő.
Hogy hogyan osztod be az ételed, az a te dolgod. Ha elgyengülsz attól, hogy napközben nem eszel, vagy kiéhezel estére, akkor ne így csináld, de elképzelhető, hogy nálad működik az extrém időszakos böjt is, sok munka mellett is.
Ne összevissza egyél, hanem tervezettebben, jó étrenden.
Többféle jó étrend létezik, persze, de neked kell ismerned magad, én azt sem tudhatom, hogy neked zsírra vagy szénhidrátra jobb alapoznod az energiabeviteled... Ez nagyon egyéni, bár a keményebb időszakos böjtölők inkább szénhidrátszegényebben esznek, azt hiszem, ebben van is logika, csak az egyéni esetek szinte akármilyenek lehetnek.
kaloribazis.hu
Én ezzel fogytam majdnem 30 kilót.
160 cm 94 kiló voltam.
Aki azt írta csak kétszer egyél egy nap, azt FELJETSD EL!
Összeszűkül a gyomrod, ja, meg lelassul az anyagcseréd és úgy visszahízod a másfélszeresét később, mint a huzat.
Napi ötször egyél keveset, ezzel pörgeted az anyagcseréd ami fontos. Ha naponta mész nagy WC-reakkor rendben van az anyagcseréd, ha többnaponta, akkor garantáltan lassú és az nem jó!
Ilyen meló mellett simán le lehet fogyni, ha odafigyelsz mit eszel és iszol. Ahogy fent írtam, ne egyél sok szénhidrátot, és ne igyál cukros üdítőt, csak diétását de inkább ásványvizet.
Ha energiaital iszol, abból is a cukormentest vagy a zero-t válaszd. De a víz a legjobb, esetleg pezsgőtabletta vitaminnal fel lehet dobni az ízét, de azokban is van cukor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!