Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek ezekről az...

Mi a véleményetek ezekről az élelmiszerekről diétában? Jó tápanyagértékeik vannak?

Figyelt kérdés

Mogyoróvaj (Peanut Butter)

Krémfehérsajt

Előre bepácolt húsok, amik szupermarketekben kaphatóak

2018. júl. 11. 12:58
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
a mogyoróvaj(de csak ha 100%os/ cukormentes) nagyon hasznos és jótékony hatású, de nagyon magas a kalória és a zsírtartalma, ezért napi 1-2 kanálnál több nem ajánlott, a sajt szerintem már kevésbé,az előre pácolt cuccok meg tele vannak adalék anyagokkal, inkább vedd meg natúran és készítsd el az ízlésed szerint, így legalább tudod mik vannak benne
2018. júl. 11. 13:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A mogyogyoróvajat és a krémfehérsajtot fogyasztom. Az elsőt pl. almához, vagy zabkásába, az utobbit pedig salátákba teszem. Az előre pácolt húsokat még nem próbáltam, ezeket általában itthon csinálom, de akkor sem bolti páccal, hanem én összedobálok rá valamit.
2018. júl. 11. 13:09
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
Első kettő mértékkel rendben van, utolsót hanyagold szerintem is. Ki tudja milyen húst pácolnak be, amit már annyira nem is látsz a pácon keresztül, mivel megfogja a húst, plusz a pácban is mi lehet... inkább vegyél zöldfűszereket és dobáld össze otthon azokat, csinálj nagyobb adagot, hogy ha időszűkében kell, egyből használhasd. Nem is érdemes megvenni ezeket az ízfokozós szarokat.
2018. júl. 11. 13:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Mogyoróvaj, sajt mértékkel ok.

Előre pácolt húsokban én se bíznék, hallottam történeteket, hogy a zöld színt pirossal lehet a legjobb eltüntetni, ezért használnak előszeretettel piros színű pácokat a húsiparban.

2018. júl. 11. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!