Soknak érzem, lehet ebből problémám?
Havi 1-2 kiló igen lassú fogyás, bár pici feleslegnél, kicsi kalóriaigénynél teljesen jó.
Normál esetben heti 1 kiló még egészséges lehet, fölötte csak igen kövér embereknél (ami te sosem voltál). Fogyni lehet fölötte is, de fokozódik az izombontás s egyre megterhelőbb a szervezetnek, koplalás s annak a hátrányai jönnek be.
A te fogyási ütemed jónak tűnik, főleg, ha az elején volt egy kis vízvesztés, azt nem tudom. Heti 1 kilón kéne tartanod a fogyást, az úgy jó lesz.
Az pont nem mérvadó, éhezel-e, mert lehet éhezni parányi kalóriadeficitben, de akár kalóriatöbbletben is s folytonosan jóllakottnak lenni koplaláskor, a szervezet jelzései nem mindig jók.
Jó lesz szerintem de izmosodni ne akarj fogyás közben, mert nem nagyon lehet a kettőt egyszerre, tudom hogy nem írtad de azért gondoltam nem árt, ha tudod.
Nos ha nem koplalástól fogytál ilyen gyorsan akkor semmi probléma, sok sikert továbbra is!
Elsőre ne hallgass, mert dilettáns barom. :)
Én egy hónap alatt leadtam 20 kilót, mert meguntam a hájasságot.
Teljesen jól fogysz, a zsírt szépen izommá alakítod. :) Csak így tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!