52 kg-os testsúly soknak számít egy 168 cm magas lány esetében?
Figyelt kérdés
2017. dec. 24. 15:57
2/16 anonim válasza:
Kb. az egészséges tartomány alja, bár attól függ, hány éves az a lány. Ha 13, akkor nem vészes. Meg persze az alkattól is függ.
3/16 A kérdező kommentje:
25 éves
2017. dec. 24. 16:10
4/16 anonim válasza:
Az nő, nem lány. Ha nagyon vékony alkatú, akkor normális ez a testtömeg, ha szélesebb, akkor viszont alultápláltnak tekinthető.
5/16 anonim válasza:
Én 165 magas vagyok és jelenleg 55 kg. Kb fél éve 46 kg is voltam. Igazából én úgy gondolom, hogy most értem el a megfelelő súlyt. Én most érzem magam jól a bőrömben.
Szóval így átszámolva nagyon nem sok az 52 kg. Még nyugodtan mehetne 55-ig vagy 58-ig a súlyod. És szerintem ugyanúgy vékony lennél, ha sportolnál mellette és egészségesen étkezve szednéd ezt fel.
19/L
6/16 anonim válasza:
szerencséd van most hízhatsz . kb kg rád is férne
8/16 anonim válasza:
Még kevés is! a magasságodhoz egy 62-65kg simán belefér! Akkor legalább nem ugy nézel ki, mint néhány nő, az agárkutya testalkattal. Ha mozogsz is rendszeresen ,semmi gond!
10/16 anonim válasza:
En 36 eves vagyok, 165 centi. Fitness versenyen, fullra leszálkásítva voltam 52.5kg. Egyébként 55-56 körül vagyok. Az 52 hacsak nem vagy madárcsontú és magas testzsírszázalékú, nagyon kevés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!