176cm magas es 60kg vagyok. Milyen a testalkatom?
Figyelt kérdés
szoval en agusztus vege ota koplalok (vannak napok amikor nem birom) 74 kg-rol kezdtem most meg 60 vagyok. 50 kf a cél. érdemes még fogynom? eleg sovanyoul akarok kinezni2017. nov. 26. 17:52
1/18 anonim válasza:
Számít például, hogy nő vagy-e, vagy férfi. Férfi esetén sovány vagy, bár nő esetén sem számítasz dagadtnak.
2/18 monen válasza:
Ha az a célod hogy úgy néz ki mint egy koncentrációs tábor túlélő, akkor rajta folytasd csak tovább. Egyébként jószívű ember vagy? Tiszteletben tartod mások egyenlő jogait? Segíted és tiszteled az idősebbeket? Ha egy félig fagyott embert látsz a hóban aludni kabát nélkül, akkor felsegíted vagy segítséget hívsz? Értelmes vagy és sok hasznos dolgot csinálsz? Milyen szakmában tudnál legjobban a hozzájárulni az emberiség fejlődéséhez? Ültettél ma egy fát vagy egy bokrot egy közterületre? Őszintén szeretsz vagy csak egy előnyökért szeretsz? Szerintem ezek talán lényegesebb kérdések mint a testalkatod.
3/18 anonim válasza:
50 kg a cél????
175 cm vagyok. 14 évesen voltam 52 kg. Úgy néztem ki, mint egy csontkollekció. Most 60 vagyok és így a kifejezetten vékony emberek közé tartozom.
Te beteg vagy. Menjél pszichológushoz.
4/18 anonim válasza:
10 cm-rel vagyok alacsonyabb, 53 kg-mal. A 60 neked bőven megfelelő!
5/18 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok es 14 eves
2017. nov. 26. 19:16
6/18 A kérdező kommentje:
kb ilyen sovány szeretnék lenni (tudom ő drogos) [link]
2017. nov. 26. 19:19
7/18 anonim válasza:
Te nem vagy normális, főleg, ha fiú vagy. Inkább eddz. Ennek ellenére személy szerint én kifejezetten a vékony testalkatot preferálom, de mivel 14 éves vagy, így még hagyjad ezt. Én lány vagyok 167 cm és 55 kg körül. Voltam 48 kg, de az másból sem állt, csak a folyamatos kalóriaszámlálgatásból és edzésből. Nem jó dolog és még a növésem is megállt.
8/18 A kérdező kommentje:
hat nemek pont az a vvelom h csontvaz legyek ugyhogy meg fogyok. napi etrendem 1 db kakoscsiga meg 1-2 kanal mez
2017. nov. 26. 19:37
9/18 anonim válasza:
Ha fogyni akarsz akkor fogyj... de számold ki hogy abban az egy kakaós csigában meg egy két kanál mézben amit megeszel hány kalória van.. pontosan most nem tudom de úgy 400kcal körül lehet.. ha te egész nap csak 400kcalt eszel az a te dolgod,de ennyi kalóriából sokkal több ételt tudnál kihozni.. pl zöldségek gyümölcsök esetleg valami kisebb kcal tartalmú sütemény ha ennyire péksütis vagy. De érted. Ne ilyen legyen az étrended mert én is ilyen hibába csöppentem bele és még benne is vagyok de már legyőztem nagyrészt(kis hiján majdnem anorexiás lettem ami nagyon meglátszik rajtam 161cm 45kg) olyan sok tápanyagot megvonsz magadtól hogy az durva.próbálj rajta változtatni mert olyan szervi problémáid lehetnek amitől havonta járkálhatsz a kórházba(tapasztalat)14/l
10/18 anonim válasza:
Tönkre megy az immunrendszered, az egészséged, mindened, idióta butafaasz vagy. Remélem nem kell részleteznem... KIBAASZOTT HÍM NEMŰ VAGY MI ÉRTELME VÉKONY NAK LENNI? (vagy maradj a jelenlegi súlyodnál vagy izmosodj,szüleid helyébe már megvertelek volna, de nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!