176cm magas es 60kg vagyok. Milyen a testalkatom?
ISTEN GYERE LE!!! Neked aztán nagy pszichológiai problémád lehet...
Azt is kifejthetnéd amúgy, hogy mire föl ez a nagy fogyás. Én a helyedben már 70-nél megálltam volna, gyors hagyd abba, mert egy életre megbánod azt amit teszel. (Ez egy kicsit beteg voltxd)
1di*ta fa**. szerinted kinek kell egy 50kg-s csontb**i?? Szüleid vannak? Most nem azért de.. te tényleg beteg vagy! Tartsd meg azt a 60at és növelj izmot.. 50kg :DD
PSZICHOLÓGUS!!!
Minden vagy csak kövér nem.
13/L
Mit vagytok úgy bexzarva? Hány éves is? 14! Nem egy felnőtt fószer a gyurmateremből. Most gondolkodom, mennyi is voltam például én (abszolút normális átlagember vagyok, voltam) ebben a korban? 45 kg? Legföljebb. És nem 74, de még csak nem is 60. Nyilván volt miből fogynia! Most tart még a lelkesedés, de nyugi, majd elunja...
Kérdező, szerintem most már ne a fogyáson járjon az eszed, mivel hamarosan korban úgyis hozzánősz a súlyodhoz. 16 évesen már tökéletes az a 60 kiló, 18 évesen meg kevés lesz! Pláne, ha közben megtalálnál nőni kétméteresre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!