Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 176cm magas es 60kg vagyok....

176cm magas es 60kg vagyok. Milyen a testalkatom?

Figyelt kérdés
szoval en agusztus vege ota koplalok (vannak napok amikor nem birom) 74 kg-rol kezdtem most meg 60 vagyok. 50 kf a cél. érdemes még fogynom? eleg sovanyoul akarok kinezni

2017. nov. 26. 17:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

ISTEN GYERE LE!!! Neked aztán nagy pszichológiai problémád lehet...

Azt is kifejthetnéd amúgy, hogy mire föl ez a nagy fogyás. Én a helyedben már 70-nél megálltam volna, gyors hagyd abba, mert egy életre megbánod azt amit teszel. (Ez egy kicsit beteg voltxd)

2017. nov. 26. 21:12
 12/18 A kérdező kommentje:
kedves mark! attol meg h nalatok az a szokas h verik a gyereket attol meg mashol nem
2017. nov. 26. 21:17
 13/18 anonim válasza:

1di*ta fa**. szerinted kinek kell egy 50kg-s csontb**i?? Szüleid vannak? Most nem azért de.. te tényleg beteg vagy! Tartsd meg azt a 60at és növelj izmot.. 50kg :DD

PSZICHOLÓGUS!!!

2017. nov. 26. 21:56
 14/18 A kérdező kommentje:
nem értem mi ebbe a baj ha en fogyokurazom. kover vagyok es le kell egetnem a zsirt
2017. nov. 26. 22:50
 15/18 anonim ***** válasza:

Minden vagy csak kövér nem.

13/L

2017. nov. 27. 06:56
 16/18 anonim ***** válasza:
Esztétikus lehet a kinézeted, a koplalással legalább nem is fogsz rendesen fejlődni semmilyen téren. Szüleidnek üzenem, hogy van egy pszichiáter ismerősöm. Ők meg csináljanak veled valamit mielőtt tönkre teszed magad!
2017. nov. 27. 09:20
 17/18 anonim ***** válasza:

Mit vagytok úgy bexzarva? Hány éves is? 14! Nem egy felnőtt fószer a gyurmateremből. Most gondolkodom, mennyi is voltam például én (abszolút normális átlagember vagyok, voltam) ebben a korban? 45 kg? Legföljebb. És nem 74, de még csak nem is 60. Nyilván volt miből fogynia! Most tart még a lelkesedés, de nyugi, majd elunja...

Kérdező, szerintem most már ne a fogyáson járjon az eszed, mivel hamarosan korban úgyis hozzánősz a súlyodhoz. 16 évesen már tökéletes az a 60 kiló, 18 évesen meg kevés lesz! Pláne, ha közben megtalálnál nőni kétméteresre.

2017. nov. 27. 11:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Utolsó láttál már te gyereked? Basszus... Az h te 45 kg voltál, az már a te bajod. Ne legyél már ilyen buta!
2017. dec. 13. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!