Ez így megvalósítható lenne? 17/l
Figyelt kérdés
154 centi vagyok, 58kg. Mindenhol azt olvasom, hogy kisebb célokat tűzzünk ki először magunk elé. Ez mennyire reális?
Szeptemberre 3-4kg-t szeretnék fogyni. Karácsonyra már jó lenne 50 kilónak lenni. És ha tudok, akkor még onnan is fogyni szeretnék.
Heti 4x 4km-t futok, valamint itthon tornázok, 1200-1500kalóriát viszek be naponta.
Így sikerülhet? Vagy változtassak valamit?
2018. júl. 8. 19:27
4/4 anonim válasza:
Érdemes súlyzós edzést beiktatnod, akkor nem fogsz izomból fogyni, hisz úgy van kitalálva a szervezet, hogy onnét fogysz, amit nem használsz, jelen esetben izomból.(Nem, a torna nem igazán akadályozza meg a fogyás alatti izomveszteséget, hisz az nem veszi igénybe őket koncentráltan.) Nem kell 100 kilós egykezes súlyokkal edzened, de sokkal formásabb, tónusosabb külsőd lesz, ha diéta alatt edzel. Amúgy simán teljesíthető szeptemberre a 3-4kg. Én 3 hónap alatt fogytam 15 kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!