Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék lefogyni 2 hét...

Hogy tudnék lefogyni 2 hét alatt 3kg-t?

Figyelt kérdés
S.o.s. Muszáj lenne lefogynom 2 héten belül, de egyszerűen nem tudom mihez kezdjek.

2018. júl. 5. 10:50
 1/9 anonim ***** válasza:
34%

Menj el olyan orvoshoz, aki agyilag nem százas embereket kezel. Két hét alatt semmit sem lehet fogyni.

Fogyókúrázni is csak őrültek fogyókúráznak.

Súlyvesztést el tudsz érni, mert eldobsz pl. vizet.

Sportolók is csinálnak ilyent, ahol mérlegelni szoktak.

De a súlyvesztéstől nem leszel vékonyabb, nem lesz jobb az alakod, csak átmenetileg a mérleg fog kevesebbet mutatni.

Meg az egészségedet kockázatod valami butaság miatt.

2018. júl. 5. 11:47
 2/9 A kérdező kommentje:

Hidd el nem alakom miatt akarok fogyni, hanem versenyem lesz és az miatt kell.

Amúgy meg, ha szerinted őrült aki fogyókúrázik, akkor felvilágosítalak, hogy a világ tele van “őrültekkel”.

2018. júl. 5. 12:04
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem le lehet fogyni annyit 2 hét alatt!
2018. júl. 5. 12:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyél 1500kcalt, és utsó 2 napban ne egyél, igyál így talán sikerülhet, de ez ne legyen szokásod semmiképpen sem
2018. júl. 5. 12:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha versenyed lesz, akkor tudnod kell a módszereket, de az edződ is ad tanácsot.
2018. júl. 5. 12:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Extrém szénhidrát megvonás, minimális sóbevitel és vízhajtás. Nem leszel túl jól, arra készülj. Amúgy szerintem is az edzőt kellene megkérdezni inkább.
2018. júl. 5. 13:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Simán lehet ennyi súlyt veszteni, akár pár nap alatt is, de az főleg víz lesz. Mérlegeléshez az is jó.

Kalóriadeficitben simán meglesz vízvesztéssel ennyi, hacsak be nem kavar a test. Szénhidrátszegény étrend ajánlott, hogy leürüljenek a glikogénraktárak.

2018. júl. 5. 17:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Én fogytam két hét alatt 4-5 kg-ot! (bizonyára az agyamból, ahogy egyesek itt hozzászólnak...)

Nem volt rajtam túl sok felesleg, de 7 kg -ot akartam fogyni. 5 éve most sikerült olyan módszer, ami bevált.

Egy sportembernek gondolom még biztosabb, hogy megy.

Az első hét sima ügy volt, ekkor ment el a víz valószínűleg. Ezt napi 3 liter vízzel értem el (mellette csalánteát, kávét vagy maté teát, nyírfateát stb ittam - pluszban). Átmostam magam ezekkel. A teákkal vigyázni kell, nem szabad túladagolni.

Tojást,majd inkább tojásfehérjét ettem sokat (3-4 db reggel, később meg ha éhes voltam) Nem vittem magammal pénzt, hogy mondjuk büfézhessek, hanem otthon felvágtam zöldségeket, és nyersen vagy néha párolva ettem sokat sokat sokat(spenót, párolt cukkini, répa, karalábé, vagy paprika-paradicsom-uborka- jégsaláta kombó frissen vágott petrezselyemmel.) Gyümölcsöt keveset ettem: grapefruit, alma. Szerintem túl cukros, és hús mellé amúgy sem...

Ettem húst, sokat. Csirkemellet jellemzően, vagy combot, bőr nélkül. Első héten kis halat (párom fogta, muszáj volt) Néha elcsábultam, ettem olajos magvakat. Ha utánanézel, nem is olyan rossz, bár rengeteg kcal. Tejtermékeket én annyira nem bírom, de túrót ettem minden délután (hol fahéjjal, cukor nélkül - nem finom -, hol zöldfűszeresen.) Ja..és mindig rágtam valamit szinte. Magyarán sokszor ettem, nem vártam meg a rosszullétet. Közte ivásivásivás! Bringával igyekeztem járni mindenhova.

Őszintén: második második napján marha szarul lettem. Aztán a teákat elhagytam, és jobban odafigyeltem, hogy ne terheljem meg magam, csak ha ettem előtte. Felejtsd el pl az este nem evést. Másnap a világot is felfalnád. Csak ilyenkor zöldséget egyél. A második hét végére nagyon jól éreztem magam, és pl egy szelet rántott hús volt az ünnep a harmadik héten, ami épphogy látszott. Mondom, a hitet pár szem mogyoró, mandula dió adta. De csak keveset ettem belőle. Én nem vittem túlzásba a mozgást sem, de otthon amennyit bírtam, mindig tornáztam, hogy mindenemet átmozgassam, mellette a bicaj munkába, vagy boltba menet, meg mondjuk lépcsőzés lift helyett, meg a lustaságomat felváltottam a mindent én csinálokkal. Én az elején szedtem kis vitamint is, ezt nem írnám le, mert ha neki állsz szedni valamit a többi vitamin, nyomelem meg eltolódik.

Kenyér, péksüti, tészta, krumpli, rizs zéró! Bár...egyszer ettem kis krumplit. Tudom, szénhidrát kellett volna több, de nekem ez vált be. Ráadásul szénhidrát a gyümölcsben zöldségben is van. Most a negyedik héten tartok, kicsit többet eszem, de nincs visszahízás, stagnálok. 1000-1200 kcal körül ettem. Néha alatta, de akkor már nem vigyorogva bringáztam, gondolhatod.

2018. júl. 6. 10:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2018. júl. 6. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!