Mennyi idő alatt tudok így lefogyni?
Sajnos az utóbbi időkben felszedtem egy kicsit, ezt szeretném leadni a lehető leggyorsabban és leghatásosabban, ezért a következőt tenném:
Vettem T.D. port, minden ebédre ezt enném, reggelire csak gyümölcsöt, vacsorára pedig zöldséget ennék magában.
Miért nem olvasol utána legalább egy kicsit a témában?
A Turbó d. Por kimeríti a rakás sz@r fogalmát. Ráadásul aranyárban.Ha megnézed az összetevőket,úgy kezdődik,hogy szójafehérje, gyümölcscukor...
Tényleg nem gyakran lehet összefutni ennyire buta étrenddel pedig én a kifogás gyártó anyámtól azt hittem már mindent hallottam. :D
Ennél tartalmasabb dolgokat kéne enned, amiktől egészséges leszel és lesz energiád is. Cukrot enni reggelire és kb semmit vacsira -arról a porról már nem is beszélek- elég szomorú.
Reggelire alacsony GI értékű szénhidrátot egyél, bár a gyümölcs sem rossz ha téged az laktat (nem mindenkit)
Ebédre fehér húst/halat egyél zöldségekkel/zöldséges rizzsel
Vacsira pedig lassú felszívódású fehérjét pl tojás túró akár ebéd maradékot.
Persze lehet variálni a dolgokat, pl pörkölt, curry, vagy tojásos lecsó, érted, de az alap legyen ezekhez hasonló
Ha biztosra akarsz menni számold a kalóriákat is. Mivel eddig láthatóan semmire se kerestél rá -> kaloriabazis.hu
A sport még inkább felgyorsítja a dolgot, de azért csodát ne várj. Gondolok itt max 1 kg/hét fogyásra de még ez is túlzás ha csak kicsit szedtél fel
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!