Hogy ne dörzsölődjön ki a lábam állandóan?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 15 éves fiú vagyok, és elkezdtem diétázni illetve rengeteget gyalogolok.(A hosszú távú futást nem bírja a bokám, de én ezt nem tudtam, így a mai napig szar)Amerikai futballozom, ott nem kell annyira sokat futnom posztomból adódóan. Neki álltam a diétának, már az első 5kg le is ment, minden szép és jó, de akármikor elmegyek sétálni, kidörzsölődik a combom, bármit teszek. Nektek mi a praktikátok? Van valami "alakformáló" testhez tapadó kimondottan ALSÓNADRÁG? Mert nekem van egy bicós nacim és azt hordom aláöltöző gyanánt, de nem túl hasznos. Köszi, pacsi!2018. júl. 5. 01:26
1/11 anonim válasza:
Próbálj meg különböző fajta alsónadrágokat, pl. boxert is. Nézz szét ilyen ruhaboltban!
2/11 A kérdező kommentje:
Csak boxert hordok.:D
2018. júl. 5. 01:43
3/11 anonim válasza:
Nekem akkor dörzsőlődött ki nagyon, mikor tapadós alsógatya volt rajtam. Emlékszem félórát futottam a Margiton és utána 1 hétig úgy mentem, mint aki besz.rt. Nem tudom olyan-e a boxered, hogy a combodat szellősen hagyja... Nekem azok váltak be és nem is sebesíti ki.
4/11 anonim válasza:
Kend be a combod belső felét stiftes dezodorral.
6/11 anonim válasza:
Szerintem ha más nem akkor pattanj bringára, azt bírni fogod!
Egyébként ha lassan futsz nem lehet hogy jobb lenne?
Mert tényleg ha dörzsölödsz, az nem biztos hogy egy ruha hibája
7/11 anonim válasza:
Szia, nekem is kidörzsöli a nadrág a combom mikor futok és valljuk be a 10 km-nél már eléggé idegesítő. Hát én alsónadrág terén nem tudok ajánlani... :D, de általában a fiúk úgy szokták, hogy felvesznek egy tapadós hosszú nadrágot (azaz egy alágatyát) és arra pedig egy lenge sport rövidnadrágot. Nemtudom lehet, hogy gyártanak már férfiban ilyen egybe a kettőt kombót is.
ilyenre gondolok csak nyilván férfiben :D
13L
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ! A bicózás egyelőre offos, mert nincs használható biciklim :"D De jövő héttől megyek edzőterembe, ott lehet, hogy igénybe veszem:)
2018. júl. 5. 12:09
9/11 anonim válasza:
Amugy ahoz eleg agy felesleg kell hogy osszeerjen a combod ugy hogy dorzsolje egymast.... nem?
10/11 A kérdező kommentje:
Felgyűrődik az alsógatya, mert nagyok a combjaim, és az dörzsöli ki. Egyébként de. Nemhiába írtam ki, hogy diéta miatt, de nem tudom, hogy ennek mi köze a kérdéshez.
2018. júl. 5. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!