Segíthet az ételnapló? Így kijöhetek ebből az ördögi körből?
1800kcalt egyél szerintem ha nem sportolsz, azzal nem fogsz hízni^^ nyugodtan ehetsz néha csokit,sütit ha belefér a keretedbe bármit:) én is majdnem 2 naponta ettem valami kis nasit mégis leadtam fél év alatt 12 kilót
előző voltam😁
Yazio a legjobb alkalmazás.
Egészséges ételekkel is hízhatsz, sportolás mellett. Nem muszáj azt enni, amt anyukád vesz. Elmész a boltba veszel gyümölcsöt, joghurtot, salátát. Bőségesen reggelizz pl. főtt tojásos szendvics, saláta. Ihatsz zöld teát pl, de ne ilyen cukros vackokat. Ebédre sok finom sült/grill zöldséget (itt a szezonja) cukkini, padlizsán, hagyma, paradicsom, spárga valami hússal pl. csirkemell. De rengeteg receptet talál a neten! És jegyezd fel miket eszel, jobban fogod látni, és rendezettebb is lesz az étkezésed. Próbálj valami mozgást is beiktatni.
Én is a yasido (vagy hogy kell írni) alkalmazást ajánlom!
Egyél 1800 kalóriát, nem baj ha bűnozöl, néha lehet enni mindent.
Arra figyelj hogy ne egyél kevesebbet mint 1300 kcal, mert akkor lelassul az anyagcseréd, stb stb...
Remélem azért segítettem válaszommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!