Egy nap átlagosan hány gramm ételt eszel?
Nem tudom hány grammot eszek és miből, de mivel elég aktív életmódot èlek 2600 kcalt eszek kb súlytartáshoz.
Fogyni már 1800al is simán tudnék egyébkènt.
Semmi baj nincs a leves grammra mérésével. Aki számol, méri és a konyhai digitális mérleg grammot ad meg (nem pontosan és nem igazán veszem figyelembe az utolsó számot, de akkor is). Csak mert valaki napi 35-ször lemér valamit grammra, még képes normális ember maradni, ha nagyon ügyes. Én abba szoktam hagyni a számolást és nagyon intellektuálisan tippelek (sokszor jobban, mint ahogy a mérleg mér, illetve nem sokat rontok a számolás pontosságán, az tökéletes mérésekkel sem lesz pontos).
Változó, kérdező. 300 és 3000 gramm között szoktam enni általában, de az a nagy helyzet, hogy szinte soha nem tudom, mert nem adom össze ezeket a számokat, csak beírom.
Az átlagos érték valószínűleg a kettő között van, de erősen étrendfüggő. Kemény diétában 1 kiló alatt vagyok, egészen keményen fél kiló alatt, zöldséges napon, pláne gyümölcsszezonban a 3 kiló reálisabb. Persze kalóriában nincs nagy eltérés, csak súlyban :) 1300-1800 kcal, ha jó vagyok (300 grammban is ennyi, 3000-ben is).
A 300 gramm azért már extrém eset nálam, nagyon szeretem a zöldségeket s egy kiló elég minimális mennyiség tud lenni, de a fogyásomat akadályozza, szóval akkor lejjebb megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!