Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Tudom, sokadik ilyen kérdés, de eléggé kétségbe vagyok esve

Remélem nem írtam rossz kategóriába

20 éves vagyok, lány, 168 cm és 85 kg

Egy hónapja járok spinningre, heti háromszor, plusz heti kétszer aerobikra, hétvégén pihenek

Minden nap max 1500 kalóriát eszem, igyekszem egészségesebben, ez ilyenkor nyáron könnyebben is megy. Minden héten eszek kenyeret, legalább egyszer, max 3-szor, erről sajnos nehezen mondok le, de igyekszem. A nassolást kb. negyedére csökkentettem, és lecseréltem a csokikat magvakra, nem volt egyszerű folyamat, de megkedveltem ezt a nasit, így amúgyis könnyebb betartani a napi 1500-at. Gyakran iszom tejet, ezen kívül csak vizet, esetleg citromos vizet. A zöldségeket és a gyümölcsöket nagyon szeretem, de sokan mondják, hogy ezek cukrok

Nem tudom mit kellene még leírnom, sajnos nem értek az egészhez. Egy hónapja tartom a napi 1500 kalóriát és a heti 5-ször 1 óra edzést, de ennek ellenére híztam 2 kg-t. Nem vártam csodát egy hónap alatt, de azért nem is ezt.. egyáltalán nem látom magam feszesebbnek vagy fittebbnek, mintha ugyanabban a zabálós semmittevős életmódomban lennék, amiben egy évig voltam. Szeretnék legkésőbb jövő nyárra legalább 15 kg-t leadni, de nem látok minimális változást sem.

Nem akarom feladni, nekem ez nagyon fontos, az egészségem van veszélyben.

Kérlek segítsetek, hogyan kezdhetném el a fogyást, mit csinálok rosszul?

2018. jún. 26. 00:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Egy barátom azt mondta csak legyek türelmes, mert neki is lassan indult el a fogyás.
2018. jún. 27. 01:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha hírtelen kezded el akkor a szervezeted behúzta a vészféket. Ha nem bírod az edzést azt sem kell ilyen formában csinálnod.

Ha 3000 kalóriát ettél akkor heti 200- al le lehet vinni fokozatosan.

Mozgásnál pedig az intenzív séta is tökéletes az elején csak tartson ki 1 óráig.

2018. jún. 27. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!