Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 2 hétig csak gyümölcsöt...

Ha 2 hétig csak gyümölcsöt eszem (lent van h milyet), attól fogyhatok?

Figyelt kérdés

Kiwi, sárga- és görögdinnye, banán, alma, narancs, mandarin, meggy, cseresznye, barack(befőtt lé nélkül persze). Még ha tudtok mit ehetek akkor írjatok! És csak vizet innék. Legalább 3 kg-t szeretnék leadni, ez a nyaralásom alatt tavaly ment is gyümölcsökkel. Csak most biztonságosabban szeretném. Lehet h havonta megismételném.

Nekem a kevesebb idő is elég, ha nem ajánlatos ilyen sokáig, de segítsetek, akkor meddig?

165 cm vagyok és 57 kg. Ez nem éppen a legideálisabb testsúly. Mondjuk sportolok lehet h nem is a zsír sok, de van abból is épp elég, sőt...

2010. jún. 17. 10:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Banánt ne egyél, szénhidrátbomba, hizlal. És a fehérjék hol maradnak? Egyél húst is.
2010. jún. 17. 10:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szakértő fogyókúra terén, de szerintem nem a legjobb ötlet, mert rengeteg más tápanyag kimarad az étrendedből, és ez kedvezőtlenül hatna a szervezetedre. Jobb lenne, ha csak kicsit átrendeznéd a napi menüdet, úgy, hogy mértékkel minden megtalálható legyen benne. Sok zöldség, gyümölcs, de befigyelne sovány hús, fehérje források.
2010. jún. 17. 10:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Én a helyedben a befőttet kihagynám, a többi jó,ha bírod 2 hétig. Egyébként nem hiszem h annyira nagy gond lenne a súlyoddal, én 160cm és 52kg vagyok, rajtam is van egy kis felesleg,de nem vészes.
2010. jún. 17. 10:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Biztos,hogy működni fog,minél több friss gyümölcsöt válassz.A friss gyümölcs/zöldségben megvan a kellő fehérje és szénhidrát mennyiség,csak ennek eddig kevesen jártak utána...
2010. jún. 17. 10:49
 5/11 anonim válasza:
Biztos, hogy fogsz fogyni, de sztem azért egyél néha egy kis olivaolajon sütött csirkemellet salátával, vagy hasonló zsírszegény husit, mert ha két hétig csak a gyümölcsön élsz, nagyon savas leszel a végére, és az nehezíti a fogyást. Legalább is én savasodom a sok gyümölcstől. egyél pattogatott kukoricát, csak 176 kg. Néha egyél, egy héten egyyszer..naprafogó vagy tökmagot mert telítetlen zsírsavakat tartalmaz ami segít az anyagcserének.
2010. jún. 17. 10:57
 6/11 anonim ***** válasza:

Én egyszer 1 hétig csak gyümölcsöket ettem,és nem fogytam hanem híztam.A banán,szőlő,még az eperben is sok a cukor.

Alacsony szénhidrát tartalommal,magas fehérjetartalommal bíró ételek fogyasztása után,biztos lesz a siker.Napi 2-3 liter víz mellett.De a mérték fontos az ételeknél,illetve a mozgás.Napi fél óra,akár kardió edzés is elegendő.

2010. jún. 17. 11:06
 7/11 anonim ***** válasza:
165 cm/57 kg tökéletes testtömeg...ha formásodni szeretnél esztelen diéta helyett állj neki sportolni....ezzel az étrenddel zsírokat és fehérjéket alig viszel be, pedig azokra is szükséged van
2010. jún. 17. 11:06
 8/11 anonim ***** válasza:
3-4 kilot biztosan le fogsz fogyni ettől.
2010. jún. 17. 11:12
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Amúgy semmi más húst nem birok megenni a csirkemellen kívül, csak csirkemell sonka meg ilyenek. Nem eszek más húst. :) Akko majd egy kis húst is beiktatok, a banán kilőve. Sztem hétfőn kezdem, sok sikert magamnak! Majd írok h mi lett!
2010. jún. 17. 11:23
 10/11 anonim ***** válasza:
19%
Tudod mi lesz ennek az eredménye???????? Ez EGYOLDALú TÁPLÁLKOZÁS!!!!! Hányszor írjam le,h a gyümölcsöket nem arra találták ki, h abból fedezd a napi szükségletedet hanem arra, h kiegészítse azt! De majd ha oda lesz a hajad meg a mensid is kavarodik akkor majd gondolkozhatsz! Tudod velem is ugyanez történt csak én napi egyszer ettem hát meg lett az eredménye!
2010. jún. 19. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!