Ha 2 hétig csak gyümölcsöt eszem (lent van h milyet), attól fogyhatok?
Kiwi, sárga- és görögdinnye, banán, alma, narancs, mandarin, meggy, cseresznye, barack(befőtt lé nélkül persze). Még ha tudtok mit ehetek akkor írjatok! És csak vizet innék. Legalább 3 kg-t szeretnék leadni, ez a nyaralásom alatt tavaly ment is gyümölcsökkel. Csak most biztonságosabban szeretném. Lehet h havonta megismételném.
Nekem a kevesebb idő is elég, ha nem ajánlatos ilyen sokáig, de segítsetek, akkor meddig?
165 cm vagyok és 57 kg. Ez nem éppen a legideálisabb testsúly. Mondjuk sportolok lehet h nem is a zsír sok, de van abból is épp elég, sőt...
Én egyszer 1 hétig csak gyümölcsöket ettem,és nem fogytam hanem híztam.A banán,szőlő,még az eperben is sok a cukor.
Alacsony szénhidrát tartalommal,magas fehérjetartalommal bíró ételek fogyasztása után,biztos lesz a siker.Napi 2-3 liter víz mellett.De a mérték fontos az ételeknél,illetve a mozgás.Napi fél óra,akár kardió edzés is elegendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!