Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gyors fogyókúra?

Skyrex24 kérdése:

Gyors fogyókúra?

Figyelt kérdés
Sziasztok, mennyi idő alatt lehet lefogyni 85 kilóról 70-re csak felüléssel?
2018. jún. 24. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Csak felüléssel soha nem fogsz lefogyni.

Mondjuk elég durva,hogy 2018-ban van még, aki ezt megkérdezi...

2018. jún. 24. 21:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs kalóriadeficited semmennyit
2018. jún. 24. 21:04
 3/9 anonim ***** válasza:
71%

Nem könnyű meghatározni, hogy egy felüléssel mennyi kalóriát éget el a szervezet. A lenti példához egy online adatbázisból vettem az adatokat:

85kg-osan ha 10 perc alatt 100 felülést csinálsz azzal kb 70 kalóriát égetsz el. Egy kg zsír kb 7000 kalóriának felel meg vagyis 1kg zsír elégetéséhet hozzávetőleg 10.000 felülést kell csinálnod.

Ebből már könnyen kiszámolhatod, hogy kb 150.000 felüléssel égetsz el 15kg zsírt. Szerintem az egy döbbenetes / elképesztő jó eredmény ha valaki naponta 500 felülést meg tud csinálni. Ennyi felüléssel 150.000 / 500 = 300 napra lenne szükség.

Természetesen ehhez szükséges az, hogy egyébként kalóriadeficites legyen, hiszen hiába edz valaki mint az őrült ha többet eszik mint amennyit eléget.

Tanulság: a felüléstől nem fogsz fogyni rendesen, ennyit sokkal egyszerűbben le lehet adni sokkal rövidebb idő alatt.

A számok tájékoztató jellegűek, valószínűleg +/-20% is simán belefér.

2018. jún. 24. 21:09
 4/9 anonim ***** válasza:
73%

Csak felüléssel?

Szóval az étkezéseden nem változtatsz, és egy olyan mozgásformát végzel, ami

- monoton,

- csak egy izomcsoportot dolgoztat meg,

- pár nap múlva sírva fogsz végezni, a fájdalom miatt,

- kalóriaégetésben körülbelül annyit ér, mint ugyanennyi ideig végzett biciklizés, "nagypapi" tempóban.

Nem lesz jó. Nemhogy gyorsan, de sehogy se fogsz lefogyni.

Inkább a kajára kéne odafigyelni, életmódot váltani, és lassan, de biztosan elérni a kívánt testsúlyt.

2018. jún. 24. 21:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Az utolsó kommenteket köszönöm és az elsőnek meg gratulálok hogy 3 perc után sikerült a legrosszabb társadalom fajtából olyan rekordot döntened hogy első komment és semmire sem segítő csak a saját maga mutogatása. Gyors fogyó kurát 4 hónapra értem kb.
2018. jún. 24. 21:36
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok.

Kaptál segítséget,leírtam,hogy a felüléssel nem fogsz lefogyni. Nem értem,ezen mit nem lehet érteni.

Milyen társadalmi rétegről hablatyolsz? Vagy csak sértve érzed magad és kényszert éreztél valamit írni arra,hogy megdöbbenésemet fejeztem ki aziránt,hogy ma (amikor az interneten minden infó megtalálható) van még valaki, aki ezt meg meri kérdezni?

2018. jún. 24. 21:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak felülésezz szorgalmasan, aztán majd írd meg nekünk, ha lefogytál vele 15 kilót. :D
2018. jún. 24. 23:16
 8/9 anonim válasza:
52%

Csak felüléssel, LoL.

Ekkora debilt. :D

2018. jún. 25. 08:00
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha 4 hónap alatt szeretnél csak felüléssel 15 kg-ot lefogyni, akkor a fent válaszoló számításaira alapozva 1250 felülést kell naponta végezned 120 napon át. :D

Komolyabbra véve a szót, ne legyél már idétlen, nem bántani akarlak, de ha komolyan el akarod érni a célod akkor normális és átgondolt terv kellene hozzá, nézz utána vagy kérdezz meg valakit aki egy hangyanyit azért tud valamit erről, hogy hogy változtass az étkezéseden, mit mennyit és hogyan sportolj mellette, hogy fogyj, fejlődj és akár még élvezd is (a mindennapi ezres hasazást nem fogod :D:D ) A 4 hónap alatt ha ésszel állsz neki, le fog menni amennyit fogyni akarsz.

2018. jún. 25. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!