Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szénhidrátokkal fogyni?

Szénhidrátokkal fogyni?

Figyelt kérdés
Azzal is lehet fogyni ha egész nap olyan dolgokat eszem, mint a gyümölcs, kenyér, gyümölcsös joghurt, natur joghurt... ? Ez mellett sok gyüm. és zöld. salátát. A nagy cukortartalmú dolgokat mellőzöm, néha egy-két győrikekszből sem csinálok nagy ügyet, de max hetente kétszer megehetek kettőt. A nap végén csirke vagy hal, mindent összevetve pedig kevés kcal, kb 1000.
2010. jún. 17. 08:49
 1/8 A kérdező kommentje:
Egyik barátnőm, aki kicsit ducibb nálam, attól kezdett el fogyni hogy. A nap első felében (vagy inkább java részében) csak gyümölcsöt, néha riszt, zöldborsót evett, de ritka alkalmanként néha becsúszott egy-egy nass, vagy tészta, de csak ritkán. MIután hazaért akkor evett normális főtt ételt. Ez mellé rendszeresen sportolt, minden nap tornázottt.
2010. jún. 17. 08:53
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem érdemes a barátok módszere után menni, mert megjárhatod

Lehet a barátnőd magasabb, más az anyagcseréje vagy kövérebben indult, mint te. Viszont a gyümölcsök és a zöldségek jó ötlet és a saláták ugyancsak

Viszont ez a kenyér, tésztás nassi ötlet még alkalmanként sem jó

Én nem azt mondom, hogy ezeket örökre mellőzni kell, de elkell döntened melyik utat akarod járni és pillanatnyilag szerintem ez a fogyás útja.

A fehér kenyér helyett most inkább egyél teljes kiörlésűt vagy mellőzd, az még jobb.

Sültburgonya helyett inkább héjában főtt legyen, vagy mellőzd, az még jobb.

A tésztáról nincs mit mondanom, talán inkább diétás puddingot kéne falnod , mert nagyon fincsi és nem több benne a kalória, mint egy gyümölcsös joghurtban.

A natúr joghurt jó ötlet ugyancsak, viszont a gyümölcsöst mellőzd, könyörgöm. Egyrészt nem is olyan jó az ize, komolyan, én nagy gyümölcsjoghurt rajongó voltam, mindaddig amig nem olvastam el, hogy mennyi cukor és más szemét van benne és őszintén, lehet is érezni, ha jól megfigyeled. Próbáld meg, hogy natúr joghurtba teszel gyümölcsdarabokat. Igérem, hogy finomabb lesz és sokkal laktatóbb !

A győrikeksz nem vészes, van kimondottan kalóriaszegény változatban és akár egészséges változatban is, pl. a Győri JóReggelt ! , legalábbis az anyagokat nézve egészségesnek tűnik

A kalóriaszegény változatról pedig annyit, hogy egyszer vettem 1 tasakot, ilyen kakaós Győri keksz , és 1 keksz kb. 10 kcal volt csak. Na jó, persze az is igaz, hogy kb. akkora volt, mint egy emberbaba tenyere, de nem is kell nagyobb.

Ha még van kérdésed kérdezz, addig is sok sikert !

2010. jún. 17. 09:20
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
A Győri Jóreggelt is tele van kalóriával, 1 keksz kb. 56 kcal!
2010. jún. 17. 09:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Gyüm.joghurt és jó reggelt keksz felejtős, a kenyér teljes kiörl. legyen, a többi mehet, de az 1000 kalória nagyon kevés. Ez éhezés! Utána már 1200-tól is hízni fogsz, pedig az is nagyon kevés.

A barátnőd módszerében a sport volt a meghatározó.

2010. jún. 17. 09:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
09:33 - maradj már magadban , azért ajánlottam a Győri JóReggelt- t , mert kenyér helyett simán jobb választás, és reggelizni gazdagon kell, nem 2 uborkával
2010. jún. 17. 09:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Így van!! Enni kell!!!!! Napi 5x jó minőségű ételeket!! Tele zöldséggel! És sportolj is mellette,na meg a folyadék pótlása is nagyon figyelj.Napi 2-l mentes víz vagy zöld tea üresen.

Sok sikert!

A barátnőd módszere pedig katasztrófális,szerintem:)

2010. jún. 17. 10:02
 7/8 anonim válasza:

Győriédesnek van olyan változata amiben nincs cukor, fehér kenyért ne, akkor inkább a teljes kiörlésű, vagy én nagyon szeretem a rozsos kenyeret. gyümölcsjoghurt helyett natúrt.

Ha fogyni akarsz akkor sztem az 1200-1000 kcal. 1000 alá ne menj!

2010. jún. 17. 11:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem bármit ehetsz ha keveset eszel belőle és ha sportolsz mellette :)
2010. jún. 17. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!