Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért csökken a súlyom de...

Miért csökken a súlyom de centiben marad a méretem?

Figyelt kérdés

kb egy éve váltottam életmódot, most már úgy nézek ki ahogy mindig is akartam, leszámítva a csípőmet és a combomat, azokon még van 1-2 centi.

Az elmúlt két hónapban csak súlytartó étkezést csináltam, nem sportoltam annyit mint előtte és azt vettem észre, hogy súlyra így is fogytam 3 kilót, viszont centiben nem mentek le ezek a részek, inkább a mellkasom meg a hátam lett csontosabb. Mitől lehet ez? 25/l

2018. jún. 18. 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Az izmodnak is van súlya, valszeg abból fogytál
2018. jún. 18. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:

A másik meg, hogy nincs helyi fogyás, de ha van kérdésed írj nyugodtan privit ha gondolod...

De nem kéne már tovább fogynod, valszeg ez már csont és genetika

2018. jún. 18. 17:38
 3/5 A kérdező kommentje:
És szerintetek valahogy meg lehetne oldani pl fehérjeporokkal vagy turmixokkal, hogy ne kelljen húst ennem? Nem vagyok vega de nem tudok csak max heti 2x legyűrni egy csirkemelllet vagy más húsos kaját tojást viszont egész sokat esze. Ennek ellenére érzem, hogy szédülök meg erőtlen vagyok pedig fehérjét leszámitva rendesen táplálkozom..
2018. jún. 18. 17:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen. Megoldható.

Reggelire zab, proteinporral, vízzel elkeverve.

Én edzés után gyors felszívódású proteint iszom.

Estére mehet kazein.

Vagy lehet tojásfehérje rudat is venni.

Most hirtelen ezek jutottak eszembe.

2018. jún. 18. 18:13
 5/5 anonim ***** válasza:
53%
Ilyen a genetika, te csípőre, combra hízó vagy, ezért ragaszkodik azokhoz a szervezeted, míg a felsőtestedről simán lepakol mindent.
2018. jún. 18. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!