Napi 8 órában közepes fizikai munkát végzek + futni járok amikor marad hozzá elég erőm. Miért nem csökken a testzsírszázalékom? Továbbiak lent
Figyelt kérdés
Napi 8 órában végzek közepes fizikai munkát, ha jól tudom ennek számít a fűkaszálás. 78 kiló voltam a legutóbbi mérésen, egy évvel ezelőtt 70 kg-ot nyomtam. Küzdősportot űzök de most nyári pihenő van, így a munka és az itthoni edzés ami szóba jön + étrend. Erőm sajnos nem marad minden nap eljárni futni, de azért 2 naponta eljárok közel 1 órát, átlagban 6-8 km. Mostanság figyelek az étrendemre, próbáltam nem túl lépni a napi 1000 kalóriát, valamint igyekszem elkerülni a magas szénhidráttartalmú dolgokat, igaz néha becsúszik egy kávé, vagy ilyesmi... Kalória számláló szerint az átlag napi felhasználásom 3000 kcal környékén kell, hogy legyen de mégsem érzem/látom magamom a változást. Valamit érdemes még javítanom?2016. jún. 8. 18:54
1/7 anonim válasza:
Mit eszel egy nap, átlag étrended? Kávé az tök oké ha édesítővel iszod.
2/7 A kérdező kommentje:
Általában tojásos rizst eszek, vacsorára csirkemellet, vagy valamilyen hasonló húst, néha halat. A kávé meg ilyen olcsó 3 az 1-ben, szóval tartalmaz valamennyi cukrot.
2016. jún. 8. 19:12
3/7 anonim válasza:
Túl keveset eszel az a baj, ennek simán megehetnéd a dupláját, kezdj el heti 300 kca-lal emelni, figyeld meg beindul a fogyás.
4/7 anonim válasza:
Fűkaszálás inkább könnyűnek mondanám, főleg ha gépi a dolog. Lehet, hogy lefáradsz, de annyi energiát nem igényel.
5/7 anonim válasza:
Mióta csinálod ezt? 1000 kcal iszonyat kevés, én annyival nem is működnék (elég hisztis a szervezetem e téren, az igaz, kikövetel némi alapkalóriát).
A kávédban van szénhidrát? Gondolom, azért nem sok, és tökmindegy, 1000 kcal mellett cukrokkal is fogyni kéne (csak akkor nem működnél jól, gondolom), energiahiány van.
Gondolom, nem csinálhatod régóta, ennyivel gyorsan kell fogynod. De akárhogyan is, ne koplalj.
6/7 anonim válasza:
Ja, 3in1 kávé, no, az annyira sok cukrot nem tartalmaz, hogy amiatt kellene aggódnod, bár én nem innám. (De nem volt ez mindig így, volt benne valami vonzó :D)
7/7 A kérdező kommentje:
Pontosan 13 napja csinálom, igazából nem tartom a dolgot koplalásnak. Napi 3x étkezem előre kiszámolt adagokat, ezzel pedig a szervezetem a "raktár" felhasználásra kényszerítem és ezt dobom meg a sporttal. Igaz amióta csinálom sokkal fáradékonyabb vagyok és olykor az éhség is elkap este, ilyenkor szimplán lefekszem aludni. Köszönöm a válaszokat
2016. jún. 9. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!