A testem egész jó, de a fenekem nem akar alakulni?
Edzem elég régóta,futottam,bicikliztem,először saját súllyal,most szeretnék súlyokat,mert a testem már egész jó,de a fenekem egyáltalán nem akar alakulni..ugyanolyan lapos és kicsi :(
Ez már így is marad bármit csinálok? Az étkezés is ok.
Genetika? Nem hinném,alakulhat még idővel és lehet kicsit nagyobb,kerekebb a fenekem?
Genetika, de azért az izom növelhető, súlyzós edzéssel, ahogy már mondták. Meg nem mondom, mennyire megy fenékre a guggolás, vannak azért kifejezetten fenékgyakorlatok is. 10 kilós guggolástól még lábra sem várnék semmit, de idővel nagy súlyokkal azért el lehet érni valamit. A direkt fenékgyakorlatok lehet, hogy jobbak rá, de ott nehezebb nagy súlyt használni, legalábbis ami gyakorlatot én ismerek, ott ez van. Bár a 60-80 kilós guggolás is nehéz lehet keret nélkül, egykezesekre ez már nem fér... Azért vannak alternatív guggolási formák is.
10-20 kilós guggolással kétlem, hogy sokat elérnél (plusz meg se érzi a lábad. én hasizom miatt nem guggolok, még az üres is nehéz, de a 28 kilót megpróbáltam egyszer, még mindig könnyű a combizmaimnak. a hasam persze haldokolt utána), de gyorsan lehet fejlődni benne, a láb könnyen fejleszthető. Hogy közben mi lesz a fenékkel, az az érdekes kérdés.
Persze megfelelően kell enned, kellően fehérjedúsan (mint mindig) és kis kalóriatöbbletben, hogy rendesen épüljön az izom.
Milyet szeretnél? Képpel!
Ha az instás fitneszmodellekre akarsz hasonlítani, akkor jó ha tudod, hogy ők speciális beállással érik el a nagy fenék illúzióját, nem valósak azok a képek.
A négyessel ne foglalkozz, teljesen fogalmatlan.
Nem akar senki Kardashian feneket. Az a nő totál torz és aránytalan az imlpantjával.
A kemény, izmos, kerek fenék gyönyörű.
Csak az a gond vele, hogy nagy súlyokkal, rendszeresen kell edzeni, jól kell kajálni, és meghatározza a genetika.
Lapos fenékből is sokat ki lehet hozni, de türelem és kemény meló. És sosem lesz Bodó Dori popsi belőle, ezt el kell fogadni.
Én rendszeresen kondizom, a fenekem kerek, kemény, de a kardiózás, futás, biciklizés lezabálja. Így aztán inkább a kajára figyelek, hógy ne zsírosodjon el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!