Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A testem egész jó, de a...

A testem egész jó, de a fenekem nem akar alakulni?

Figyelt kérdés

Edzem elég régóta,futottam,bicikliztem,először saját súllyal,most szeretnék súlyokat,mert a testem már egész jó,de a fenekem egyáltalán nem akar alakulni..ugyanolyan lapos és kicsi :(

Ez már így is marad bármit csinálok? Az étkezés is ok.

Genetika? Nem hinném,alakulhat még idővel és lehet kicsit nagyobb,kerekebb a fenekem?

2018. jún. 18. 06:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Genetika, de azért az izom növelhető, súlyzós edzéssel, ahogy már mondták. Meg nem mondom, mennyire megy fenékre a guggolás, vannak azért kifejezetten fenékgyakorlatok is. 10 kilós guggolástól még lábra sem várnék semmit, de idővel nagy súlyokkal azért el lehet érni valamit. A direkt fenékgyakorlatok lehet, hogy jobbak rá, de ott nehezebb nagy súlyt használni, legalábbis ami gyakorlatot én ismerek, ott ez van. Bár a 60-80 kilós guggolás is nehéz lehet keret nélkül, egykezesekre ez már nem fér... Azért vannak alternatív guggolási formák is.

10-20 kilós guggolással kétlem, hogy sokat elérnél (plusz meg se érzi a lábad. én hasizom miatt nem guggolok, még az üres is nehéz, de a 28 kilót megpróbáltam egyszer, még mindig könnyű a combizmaimnak. a hasam persze haldokolt utána), de gyorsan lehet fejlődni benne, a láb könnyen fejleszthető. Hogy közben mi lesz a fenékkel, az az érdekes kérdés.

Persze megfelelően kell enned, kellően fehérjedúsan (mint mindig) és kis kalóriatöbbletben, hogy rendesen épüljön az izom.

2018. jún. 18. 14:25
 12/13 anonim ***** válasza:
38%

Milyet szeretnél? Képpel!

Ha az instás fitneszmodellekre akarsz hasonlítani, akkor jó ha tudod, hogy ők speciális beállással érik el a nagy fenék illúzióját, nem valósak azok a képek.

2018. jún. 18. 14:40
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

A négyessel ne foglalkozz, teljesen fogalmatlan.

Nem akar senki Kardashian feneket. Az a nő totál torz és aránytalan az imlpantjával.

A kemény, izmos, kerek fenék gyönyörű.

[link]

Csak az a gond vele, hogy nagy súlyokkal, rendszeresen kell edzeni, jól kell kajálni, és meghatározza a genetika.

Lapos fenékből is sokat ki lehet hozni, de türelem és kemény meló. És sosem lesz Bodó Dori popsi belőle, ezt el kell fogadni.

Én rendszeresen kondizom, a fenekem kerek, kemény, de a kardiózás, futás, biciklizés lezabálja. Így aztán inkább a kajára figyelek, hógy ne zsírosodjon el.

2018. jún. 18. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!