Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A testem egész jó, de a...

A testem egész jó, de a fenekem nem akar alakulni?

Figyelt kérdés

Edzem elég régóta,futottam,bicikliztem,először saját súllyal,most szeretnék súlyokat,mert a testem már egész jó,de a fenekem egyáltalán nem akar alakulni..ugyanolyan lapos és kicsi :(

Ez már így is marad bármit csinálok? Az étkezés is ok.

Genetika? Nem hinném,alakulhat még idővel és lehet kicsit nagyobb,kerekebb a fenekem?

2018. jún. 18. 06:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
kezdj el hegyre feltekerni naponta, egy 15 perces hegymenetet legalább. Aztán két év múlva csekkold magad.
2018. jún. 18. 06:40
 2/13 anonim válasza:
84%
Igen, ha teszel érte. A combizmod, feneked a legnagyobb izomcsoport, nagyon meg kell dolgoztatni, hogy fejlődjön. Picit genetika, mert valakinek mondjuk eleve zsírosabb és rádolgozik, gyorsabban lesz formás, de izmosabb nem. Guggolj súllyal,végezz lábazóval gyakorlatokat. Olvass utána miket ajánlanak, builder.hu-n.
2018. jún. 18. 06:43
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
Mondod, hogy eddig még nem súlyzóztál, akkor miért adod fel már előre? Pont azzal lehet a legjobban fejleszteni az izmokat, nem futással meg biciklizéssel. Kezd csak el, aztán nézd meg magad fel év múlva, szembetűnő lesz a változás.
2018. jún. 18. 07:13
 4/13 anonim ***** válasza:
10%

Én ezt nem értem: csak mert Kim Kardashiannak akkora valaga van, mint a betonkeverő (mellesleg műanyag, implantátum) már mindenki nagy segget akar?

Rossz hírem van: GENETIKA.

Nekem 50 kilósan is nagy fenekem volt, mert genetikailag ilyen vagyok. Gyűlöltem, évekig komplexusaim voltak miatta, más meg erre vágyik. Komolyan nem normálisak az emberek. Mindent megadtam volna egy pici fenékért, de max. zsírleszívással lehetett volna.

Ezt meg végképp nem értem, hogy valaki SPORTOLÁSSAL akar nagy feneket.

Ez olyan kb. mintha attól akarnál fogyni, hogy mekibe jársz.

Nagy feneked attól lesz, hogy zabálsz, mint egy disznó.

De ha nem olyan a genetikád, még akkor sem.

Ez hogy nem egyértelmű mindenkinek???

Futsz, biciklizel...én pont azért csináltam ezeket, hogy a nagy seggem lefogyasszam, te meg nagyobb feneket akarsz ezektől? :D

Megáll az ész.

2018. jún. 18. 09:04
 5/13 anonim ***** válasza:
52%
Azért a hájas nagy segg és az izmos nagy segg között nagyon nagy a különbség. Valószínűsítem, hogy kérdező az utóbbit szeretné, amihez munka kell és megfelelő étrend, nem genetika.
2018. jún. 18. 09:28
 6/13 Miss Endzsi ***** válasza:
44%

Egy edzett, nagy fenék igenis szép.

Kérdező kezdj el edzeni súlyokkal, ahogy már ki is gondoltad, attól fog megnőni a popsid.

2018. jún. 18. 10:27
 7/13 A kérdező kommentje:

Nem pesz soha Kimhez hasonló sem,nyilván valamennyire genetika. De ebből szeretnék kihozni jobbat.

Én a párom miatt szeretnék kicsit nagyobb és formásabb feneket. 55kg vagyok,alkatomhoz képest átlag szerintem..de inkább kicsi,mint nagy. A férfiaknak jobban tetszik a nagy fenék ,mint a kicsi,legalábbis akiktől én hallottam férfiak véleménye ez..sajna.

Magamnak szeretnék jó lenni és a páromnak,nekem meg a kissé laposabb fenekem miatt vannak komplexusaim,szerencsés vagy.

2018. jún. 18. 10:29
 8/13 anonim válasza:
25%
csakis a sulyzos edzes segithet, termeszetesen nagyobb sulyokkal, nem 1-2 kiloval
2018. jún. 18. 11:40
 9/13 Miss Endzsi ***** válasza:
49%
Ja igen, kezdheted 10-15 kilóval- guggolás, felhúzás, csípőemelés.
2018. jún. 18. 12:06
 10/13 anonim válasza:
18%
Gondolom akkor se volt nagy feneked, amikor összejöttetek. Most miért zavarja? Látott más lányt akire lecserél téged, ha nem változtatsz?
2018. jún. 18. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!