A testem egész jó, de a fenekem nem akar alakulni?
Edzem elég régóta,futottam,bicikliztem,először saját súllyal,most szeretnék súlyokat,mert a testem már egész jó,de a fenekem egyáltalán nem akar alakulni..ugyanolyan lapos és kicsi :(
Ez már így is marad bármit csinálok? Az étkezés is ok.
Genetika? Nem hinném,alakulhat még idővel és lehet kicsit nagyobb,kerekebb a fenekem?
Én ezt nem értem: csak mert Kim Kardashiannak akkora valaga van, mint a betonkeverő (mellesleg műanyag, implantátum) már mindenki nagy segget akar?
Rossz hírem van: GENETIKA.
Nekem 50 kilósan is nagy fenekem volt, mert genetikailag ilyen vagyok. Gyűlöltem, évekig komplexusaim voltak miatta, más meg erre vágyik. Komolyan nem normálisak az emberek. Mindent megadtam volna egy pici fenékért, de max. zsírleszívással lehetett volna.
Ezt meg végképp nem értem, hogy valaki SPORTOLÁSSAL akar nagy feneket.
Ez olyan kb. mintha attól akarnál fogyni, hogy mekibe jársz.
Nagy feneked attól lesz, hogy zabálsz, mint egy disznó.
De ha nem olyan a genetikád, még akkor sem.
Ez hogy nem egyértelmű mindenkinek???
Futsz, biciklizel...én pont azért csináltam ezeket, hogy a nagy seggem lefogyasszam, te meg nagyobb feneket akarsz ezektől? :D
Megáll az ész.
Egy edzett, nagy fenék igenis szép.
Kérdező kezdj el edzeni súlyokkal, ahogy már ki is gondoltad, attól fog megnőni a popsid.
Nem pesz soha Kimhez hasonló sem,nyilván valamennyire genetika. De ebből szeretnék kihozni jobbat.
Én a párom miatt szeretnék kicsit nagyobb és formásabb feneket. 55kg vagyok,alkatomhoz képest átlag szerintem..de inkább kicsi,mint nagy. A férfiaknak jobban tetszik a nagy fenék ,mint a kicsi,legalábbis akiktől én hallottam férfiak véleménye ez..sajna.
Magamnak szeretnék jó lenni és a páromnak,nekem meg a kissé laposabb fenekem miatt vannak komplexusaim,szerencsés vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!