Szeretnék lefogyni,14 éves, kb 160 cm és 83 kiló vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok hízva és most már elegem van belőle, elhatároztam, hogy lefogyok, lényegtelen, hogy mennyit, a lényeg, hogy bele akarok kezdeni. Nyáron szeretnék fogyni minél többet, nem tudom mennyit. Nem sportolok semmit, tudom, hogy nagyon kéne, de nem tudok választani, igazából ez a legnagyobb problémám. Elhatároztam, hogy egyáltalán nem fogok édességeket enni, az ételekhez nem eszem köretet, csak zöldségeket. Nem tudom hogy egyáltalán számít-e ez valamit, fogalmam sincs, sikerül-e, valaki adna nekem tanácsot?2010. jún. 16. 16:01
1/10 A kérdező kommentje:
Még valami: a 7 napos diétát ki szeretném próbálni, van értelme?
2010. jún. 16. 16:08
2/10 anonim válasza:
a súlyodhoz a sétát ajánlanám, naponta egy félórát vagy órát
kenyeret ne egyél, és semmi olajban sült dolgokat.
ne 7 napos diétát próbáld, hanem minden nap sétálj és tartsd be az étrendet hosszabb ideig
3/10 anonim válasza:
Keveset egyél, semmi édesség, sok zöldség, vacsora NuQ, séta, futás ---> Mondjuk reggel-este.
4/10 anonim válasza:
Nagyon fontos, hogy igyál meg naponta legalább 2 liter vizet.
5/10 anonim válasza:
Én 3-4 nap alatt úgy fogytam le, hogy alig ettem és folyton éhes voltam, de pár nap után nem is hiányzott! Ha lefogytál, utána egyél úgy, hogy már ne legyél éhes folyton, de azért keveset.
6/10 anonim válasza:
az mért fontos hogy igyál meg 2 liter vizet?
7/10 anonim válasza:
A napi 2 liter víz valamilyen szintem gyorsítja az anyagcserét és segíti a méreganyagok távozását, ha jól tudom.
8/10 anonim válasza:
Igazából inkább úgy mondanám hogy napi 2 liter folyadék, ásványvíz, és ebbe beleszámíthatók a levesek is. Ha rosszul mondom javítsatok ki. Én ilyet is olvastam. Persze a cukros üdítőkről le kell szokni és a light üdítőket sem ajánlom mert abban cukorpótló anyag van ami talán még egy picivel jobban mérgezi az ember szervezetét. Valaki nagyon rosszul reagál a szervezete az olyan anyagokra.
9/10 anonim válasza:
Szia!
Ahhoz, hogy tartósan fogyjál vagyis ne hízz vissza, diétára és sportra van szükséged. Elsősorban fehérjéket és jó zsírokat fogyassz és a szénhidrátot pedig csökkentsd az étrendedben, de a zsírt is. Ahhoz hogy zsírból és ne izomból fogyjál, megfelelő diétára, aerob edzésre főként, és súlyzós edzésre van szükséged, de ha csak az aerob-ot tudod megoldani az is nagyon jó, menj el minden nap egy órát futni vagy bicajozni és figyelj a kajára, meglesz az eredménye! zsírból hetente maximum 1kg-ot tudsz fogyni!!
10/10 anonim válasza:
Bocsi az kimaradt, hogy ezek az x-napos diétákkal nem fogy az ember zsírból, leginkább a víz megy le róla ami felhalmozódott a szervezetben, valamint ha valaki sokáig csinálja jelentősen veszít izmaiból és hiánybetegségek alakulhatnak ki nála. éppen ezért a diétához fontos a megfelelő vitamin és ásványi anyag bevitel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!