Már nem tudom mit egyek! Irnátok nekem diétás étel recepteket?
Figyelt kérdés
Légyszi ne túl drágák legyenek mert igy is nagyon nehezen tudom a havi pénzböl kihozni a család és a saját ételemet.
Köszönöm.
2010. jún. 16. 10:33
1/6 anonim válasza:
sportolj, futás teljesen ingyen van..és egyél kicsit kevesebbet...nem tudom, milyen boltok vannak a közeletekben, de én pl a lidlben vásárolok, mert messze a legolcsóbb a környéken és a legszebb árújuk van, sok az akciós zöldség és gyümölcs, és a -30 %-os értékcsökkentett termékeik sem szemetek, hanem pl egy 2 kg-os csomag almában van egy ütődött darab, vagy a hús másnap lejár, a szalámikat is úgy árazzák le, hogy még a szavatossági idő vége előtt el tud fogyni
4/6 anonim válasza:
Hát a kalóriatáblázat szerint olyan 250.
Egyébként meg:
(Minél kevesebb olajban) párolt káposzta sovány hússal
Gombapörkölt
Gombából bármi
Rakott kel
Lecsó (mondjuk szalonna nélkül, és kolbász helyett virslivel)
5/6 anonim válasza:
Újságosnál lehet kapni, Alakreform magazin, 1 hónapra való kb. 1000 kalóriás étrend van benne. 700 valahány forintba kerül (az újság), szerintem hasznos és torna is van benne.
Igaz, Réka írta (illetve nevét adta hozzá), de nem kell drága norbis cuccokból főznöd, ugyanolyan jó a hagyományos cucc is. Rengeted diétás ötletet talász benne.
6/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ha diétás étel recepteket szeretnél, akkor miért édesség receptet linkelsz. Az étel nem édes. Ha édességeket akarsz enni, akkor nem fogsz fogyni, akármilyen diétás is legyen. A legegyszerűbb diétás étel a sült csirkemell főtt barna rizzsel, vagy a konzerv tonhal (saját lében) főtt zöldségekkel. Ezek ételek, és ezeket szoktam enni. Ha nincs pénzed extra ételekre, akkor is lehet fogyni, méghozzá úgy, hogy mindenből feleannyit eszel, mindent kevés olajjal készítesz, az édes ételeket hanyagolod, fehér rizs helyett barnát használsz, fehér kenyér helyett teljes kiőrlésű magvasat (feleannyit), és többször készítesz leveseket, főzelékeket. Nincs értelme drasztikusan megváltoztatni a megszokott főzési rutint, mert úgysem bírod majd betartani, és a család sem biztos, hogy szeretni fogja. Csak egyél kevesebbet, és mozogj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!