Milyen burgonyás étel recepteket tudtok?
Figyelt kérdés
Kaptam egy csomó burgonyát, és már a slágereket (paprikáskrumpli, főzelék, rakottkrumpli, krumplileves, pogi) lelőttem, és nincs több ötletem. Van valami jó receptetek?2010. dec. 13. 11:52
2/8 anonim válasza:
lehet ez is sláger, de krumplis tészta.
krumpli+liszt=kis hengerek"kisütni olajban"(krumplirolád)
hagymás, petrezselymes, zsírban átforgatott krumpli, krumplipüré.
Én szoktam olyat is csinálni, hogy a darált húst megcsinálom pörköltösen, a tepsi aljára teszem, és a tetejére egy csomó krumplipürét teszek, esetleg sajt a tetejére, de én nem szoktam, és berakom a sütőbe, hogy a teteje piruljon rá, de a darált hús alá is rakhatsz pürét, úgy még finomabb
4/8 anonim válasza:
Hámozd meg vágd ketté méret függö rakd tele a sütő rácsát süsd kb. 60 percet. Körözöttel, vajjal, kimelegített tepertővel fincsi de nem diétás vacsi :-)
5/8 A kérdező kommentje:
Szilvásgombóc, és krumplistészta is volt már.
A tócsni nagyon finom, ez jó ötlet, köszi!
Meg a burgonyarolád is jó!
Jöhetnek még ötletek. :)Köszi az eddigieket!
2010. dec. 13. 14:17
7/8 anonim válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
Ztolsó, köszi ezek nagyon jók! Az elsőt megcsinálom holnap! Köszi!!! :)
2010. dec. 14. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!