Mi az észszerű magyarázata annak, hogy 6 után ne egyél?
Ez miért fogyaszt jobban? Miért hatásosabb?
(kíváncsiság (:
Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 01:52
1/8 anonim válasza:
Szerintem azért, mert azt feltételezzük, hogy kb 9-10kor fekszel le, és az elfogyasztott ételnek legalább 3órára van szüksége, hogy megemésztődjön. Így éjszaka a gyomor regenerálódhat.
Ha kajálsz, akkor meg keményen dolgozik (emészt) éjszaka, ami energiát igényel, tehát megint kajálni fogsz, farkaséhesen ébredsz. Tapasztaltad már? Tele etted magad este, reggel pedig éhesen kelsz.
2010. jún. 16. 02:13
2/8 anonim válasza:
En pont az ellenkezojet tapasztaltam..tele ettem magam 18.00 utan es reggel meg semmi nem ment le a torkomon sot 14.00 kor ebedeltem..elotte meg semmit nem ettem...Ha 18.00 utan nem eszem nah akkor ebredem farkas ehesen...De most nem azt akarom mondani hogy egyel hat utan...sztm se egyel..max ha mar nem birsz magaddal egyel meg egy almat vagy egy joghurtot...csak azert nem mondom a zoldseget...mert addig ugyse fogsz nyugodni mig vmi olyat nem eszel aminek ize is van ;) Tapasztalat xd xd
2010. jún. 16. 03:22
3/8 anonim válasza:
Ez marhaság. Annak aki mondjuk éjfél előtt nem kerül ágyba, igenis kell enni. Ha nem, lelassul az anyagcseréje. Én mindig elmondom az bután fogyózó ismerőseimnek, hogy én is eszek még simán 8-kor is valami könnyűt, és mégis fogytam 15 kg-ot!
2010. jún. 16. 06:46
4/8 anonim válasza:
Szerintem itt két dolog keveredik: nem a vacsoráról van szó, mert az szükséges ( és aki késön megy ágyba, annak késöbb van az utolsó étkezés ideje), HANEM arról, hogy sok mindenki este TV illetve a gép elött összevissza nassolgat. Ez az, ami a felesleges kilókat okozza, ha csak úgy mellékesen megeszel pár zacskó csipszet, egy kis hideg rántott húst vagy bármi mást, amit szó szerint észre se vesz, mert csak rágicsál kicsit.
Ha ez a kajamennyiség bele van számolva a napi adagba, akkor nincs vele baj, de ha ez az, amit plusszban megeszik valaki, akkor ETTÖL hizik. Sokaknak segit, ha van egy idöpont, ami után nem ehet, mert akkor ez a felesleges kalóriamennyiség elmarad.
2010. jún. 16. 07:07
5/8 anonim válasza:
Itt nem a 6óráról van szó! A lényeg az-az ,hogy lefekvés előtt 3-4 órával nehezet már ne egyen az ember:)) Ennyi,az időt igazítsa mindenki a saját szokásaihoz.
2010. jún. 16. 07:16
6/8 Gyenes Tamás Nűnű válasza:
a 4. válaszolónál van a pont.
2010. jún. 17. 00:13
7/8 anonim válasza:
:))
2010. jún. 17. 09:58
8/8 anonim válasza:
Hát ha belegondolok, hogy én pl. 12kor kelek, és 6 óra alatt kellene bezabálnom a napi mennyiségem, elég gáz lenne. Aztán pedig 8-9 óra koplalás?:S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!