Mennyi idő, amíg Kolly elkészíti az étrendeket? Tényleg ilyen “sokat” kell várni rá?
Hát, köszönöm azért a válaszokat.
Második: te még nagyobb gyökér vagy az is biztos, süt a válaszodból a kiégettség meg az irigység. Egyébként Kolly ír a legolcsóbban étrendet, a többi táplálkozási tanácsadó teljesen el van szállva, 50 ezret is elkérnek egy teljesen pocsék munkáért. Nevet nem írok, van azért néhány kérdés ahol ez válaszban le van írva. Majd írjál azokhoz a kérdésekhez is habzó szájjal kommentet.
Egyébként eleget pepecseltem én már a kalóriaszámlálással, meg a netes étrendekkel is. 7 ezer forintot nekem megér egy személyre szabott étrend, szerencsére megengedhetem magamnak. Elég jó referenciái vannak, nekem pedig van akaraterőm (15 kg-t már leadtam, de nagyon egyhangúan eszem és erre rá lehet unni, kreatív meg egyáltalán nem vagyok a konyhában) tehát bízom benne, hogy sikeres lesz. Egy fokkal biztos, hogy többet ér mint az én jelenlegi tudásom.
Állapotfelmérést nem csinál, na és... Van az étrendekhez egy részletes kérdőív, azt már ki is töltöttem😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!