Fehérjepor helyett mit alkalmazzak a diétámban?
Találtam egy oldalt, amin leírtak egy részletes diétás étrendet és sok fontos információt, viszont az étrendet csak fehérjepor fogyasztásával együtt tüntették fel, én pedig ha nem muszáj, akkor inkább nem fogyasztanék fehérjeport. Tehát ebből adódóan a kérdésem az lenne, ha már valaki találkozott a lentebb majd említett oldallal és a diétás módszerrel, akkor a fehérjepor helyett mit tudnék enni az adott napszakban? Illetve még a cottage cheese problémás nekem, mert eddig sosem ettem ilyet és nem tudom, hogy átlagos boltokban be lehet-e szerezni, úgyhogy ha azt is helyettesíteni lehetne valamivel, akkor annak nagyon örülnék.:)
Az oldal: [link]
Sovány fehérje, van választék, főleg, ha nem vagy vega. Tojásfehérje, a legtöbb hal, egyéb sovány húsok...
De mivel úgyis eszel szénhidrátot vagy zsírt, semmi gond nincs a nem szinte csak fehérjét adó forrásokkal sem, csak akkor már jobban eltérsz az étrendtől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!