Tippek es tanacsok a SZAffIs termekekhez?
Csak tippelek, talán az útifű miatt érzed a mellékízt? Mert én a hajdinát is utálom, de te ugye nem, ha a palacsintással elvoltál. De az útifű is jellegzetes, nagyobb mennyiségben (már ahhoz képest, hogy merő rost és drága, no) sosem használom, mert nagyon elrontja a dolgokat, főleg édesség esetén, nekem gombás jellegű az íze. De egy pizzán annyi minden van, hogy simán elnyomja a tésztát, extrém eseteket kivéve.
Mindenki más, nincs semmi, ami mindenkinek ízlene, így nem lehet megmondani, minek nincs mellékíze. A szokatlan dolgoknak tipikusan van, s ki szereti, ki nem, ezt csak kitapasztalni lehet. Én pl. egy csomó maglisztet ki nem állhatok, pocsék az ízük. De egyes gabonákkal is ez van. Mások pedig szeretik őket s azon éreznek mellékízt, amin én semmit.
A szafis lisztekhez konkrétan nem értek, mivel nekem feleslegesen drágák és ha tésztát akarok, keményítő nélkül csalódás lesz, úgyhogy én saját szénhidrátcsökkentett ételeket gyártok :) De a Szafi-lisztek összetételének tanulmányozása néha ad ötleteket, a tápióka-kókuszliszt kombó meglepően jól működik egyes sütiféléknél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!