Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma még nem ettem semmit....

Ma még nem ettem semmit. Reggel 7 óta fönn vagyok.6 szem éhségcsökkentő-anyagcseregyorsító bigyót bevettem eddig. Van előttem egy zacskó mandula, sajt, méz, és keserű kakaó. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ja, és háromnegyed órát sétáltam és majdnem fél órát ugráltam.
2010. jún. 15. 15:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát így ne számíts sikerre, már bocs, de reggel nem eszel semmit, később megéhezel, jól bezabálsz, már nem lesz annyi idő mozogni oszt kész. Mindig reggelizz! nem az hízik el aki reggel eszik sokat, hanem az, aki délután vagy este, erről szokjál le...
2010. jún. 15. 16:04
 12/16 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: Ja és galuska? Méz? kenyér? Pff... igaza lesz
2010. jún. 15. 16:05
 13/16 A kérdező kommentje:

galuska helyett ettem mandulát. a kenyeret utálom (az ízét) ezért nem eszek abból.

használom az eszemet, rengeteget olvastam a táplálkozásról (meg mindenféléről), nyelveket tanulok meg ilyesmi, mindenféle.... az a vicc az egészben hogy mégis ilyen hülyén viselkedem mert a lelkizek az evéssel.

2010. jún. 15. 16:13
 14/16 anonim ***** válasza:

15:41 vagyok

Ha van pénzed csodabogyóra, vehetsz rendes kaját is, akármit eszik a család. Ahogy én látom, vagy összeszeded magad, átgondolod a kapott véleményeket és változtatsz, vagy továbbra is itt húzod a válaszadókat felesleges körbetoporgással.

Ui.: a mandula hizlal. Magas a fehérje- és a szénhidráttartalma, illetve az energiasűrűsége is. Ez a koplalósdi elég jó eséllyel vezet könnyebb-súlyosabb cukorbetegséghez, mert hosszútávon szétvágja az inzulinháztartást (főleg, ha esetleg hajlamod is van).

2010. jún. 15. 16:41
 15/16 anonim ***** válasza:
nem az hízik el, aki délután vagy este zabál, hanem aki olyanokat eszik és nem mozog egyáltalán.
2010. jún. 15. 17:32
 16/16 anonim válasza:
Ez a koplalás a legjobb módja annak, hogy elhízz. Szóval fejezd be gyorsan és ne szedj ilyen szemét tablettákat sem, főleg ne éhgyomorra. A fenti hozzávalókból jó kis nassot lehet összedobni, ha a kakaót mézzel kevered és - amennyiben a mandula nem sózott - beledarabolod a mandulát.
2010. jún. 15. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!