Ma még nem ettem semmit. Reggel 7 óta fönn vagyok.6 szem éhségcsökkentő-anyagcseregyorsító bigyót bevettem eddig. Van előttem egy zacskó mandula, sajt, méz, és keserű kakaó. Mit tegyek?
galuska helyett ettem mandulát. a kenyeret utálom (az ízét) ezért nem eszek abból.
használom az eszemet, rengeteget olvastam a táplálkozásról (meg mindenféléről), nyelveket tanulok meg ilyesmi, mindenféle.... az a vicc az egészben hogy mégis ilyen hülyén viselkedem mert a lelkizek az evéssel.
15:41 vagyok
Ha van pénzed csodabogyóra, vehetsz rendes kaját is, akármit eszik a család. Ahogy én látom, vagy összeszeded magad, átgondolod a kapott véleményeket és változtatsz, vagy továbbra is itt húzod a válaszadókat felesleges körbetoporgással.
Ui.: a mandula hizlal. Magas a fehérje- és a szénhidráttartalma, illetve az energiasűrűsége is. Ez a koplalósdi elég jó eséllyel vezet könnyebb-súlyosabb cukorbetegséghez, mert hosszútávon szétvágja az inzulinháztartást (főleg, ha esetleg hajlamod is van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!