Zavar, hogy a melleim osszeernek?!
Figyelt kérdés
Hiztam egy kicsit es most ha pl oldalt fekszem, akkor a melleim osszeernek. A felul levo hozzaer az alatta levohoz es ez engem zavar. Lett egy keveske hus a hasam korul is, es most ha lehajolok, vagy oldalra hajolok, erzem, hogy a hurkak osszeernek es elegge irrital a dolog. Olyan szintem zavar, hogy nem veszek fel itthon felsot, ha egyedul vagyok, akkor a melltartot is ledobom. Mindig nagyon vekony voltam es nekem ez szokatlan, hogy barhol is hurkas legyek, egyaltalan nem jott fel sok de hatarozottan mas erzes.Meg lehet ezt szokni egyaltalan?2018. máj. 22. 18:03
11/21 anonim válasza:
Figyelj te nem tudod mi a hurka Szerintem! :)
12/21 anonim válasza:
3 kiló :D Nekem is van hurka a hasamon, mondhatom, hogy nem 3 kiló a pluszom... Amúgy bizonyos szituban mindenkin van redő.
A mellproblémát továbbra sem értem, igen, a kicsit is nagyobb mell ilyen, hozzáér a környező bőrhöz adott esetben. Én is szeretnék pici melleket, hogy ne tegye, de ez legyen a legnagyobb bajom (nem az).
13/21 A kérdező kommentje:
Igen ilyen redok vannak.. es nem kellett hozza sokat hiznom, igy sem vagyok nagy de egy embert, aki mindig 50 korul mozgott zavarni tud az amikor a 60-hoz van kozelebb, mint az 50-hez. Ugy hiztam meg, hogy tobbet eszem es rendszertelenul. Sok gyumit zoldseget, de legurul a sor is, a chips is, hambi is foleg ha nincs idom fozni.
2018. máj. 22. 22:49
14/21 anonim válasza:
Sz@rul kajálsz és meghízol? Hogy mik vannak...?
15/21 anonim válasza:
Agybajod van
Ha kövér vagy és zavar fogyjál le. Ha nem akkor meg szokd meg .
Ha az zavar,hogy melleid nőttek nő létedre arra nem tudok mit mondani, majd legközelebb férfiként szüless .
16/21 A kérdező kommentje:
Hat az idobeosztasom vegett keveset vagyok otthon igy marad az, hogy vagy elore fozok par napra, es azt eszem vagy veszek valamit ut kozben.. Altalaban a masodik jatszik. Errol nem igazan tehetek, mert nem en osztom be az idom nagy reszet, igy alkalmazkodnom kell ahogy tudok. Probaltam lazadni, de hiaba.
2018. máj. 23. 23:40
17/21 anonim válasza:
Es utkozben csak egeszsegtelen kajat tudsz venni? Gyumolcs es hasonlok nincsenek?
18/21 A kérdező kommentje:
Minden nap iszom gyumolcslevet, amit magam keszitek, illetve eszem gyumit, salatat. Ehes maradok ezek mellett es ezert altalaban bekapok valamilyen peksutit ut kozben es hasonlok, valamint sokszor eszem chipszet. Az edeset azt nem nagyon szeretem szerencsere. A chipszrol igyekszem magam leszoktatni, nem iszom egyaltalan bolti uditoket stb. Szerintem tul sokat ettem peksutibol na de hogy ilyen gyorsan feljojjenek ram a kilok..
2018. máj. 24. 18:20
19/21 anonim válasza:
Nem ártana, ha vennéd a fáradtságot és utána néznél a táplálkozási alapoknak. Gyümölcslé,péksüti,chips? WTF?
20/21 A kérdező kommentje:
Persze, most mondom, hogy nincs idom fozni ha egyszer nem is vagyok otthon. Gondolod nem tudom, hogy ezek nem ures kaloriak, ami a chipsben es hasonlokban van? A gyumolcsle alatt igazi gyumolcs levere gondolok, en facsarom ki.
2018. máj. 25. 07:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!