Nagyon nagyon a melleim hogyan tudnam kisebbe "varazsolni"
oket?
Figyelt kérdés
Sziasztok 16eves vagyok es nekem ez elegge problemat okoz hogy nagy a mellem raadasul log is..nagyon kenyelmetlenul erzem magam nem tudok felvenni tapdosabb polot mert akkor uhy mar olyan mint ket nagy gorogdinnye..mit tudnek ezzel csinalni?mot tornazzak ehez?vagy kondiban van erre valami jo modszer/gep?
Csak a melled nagy vagy alapból túlsúlyos vagy? Ha csak a melled nem biztos h olyan sok dolog van, próbáld meg az úszást, nekik úgy sincs...
2016. febr. 3. 20:55
2/12 anonim válasza:
A többi meg azért sír, mert kicsi. Ki érzi ezt.
2016. febr. 3. 20:57
3/12 anonim válasza:
Már miért ne lenne melle az úszónőknek?
2016. febr. 3. 20:57
4/12 anonim válasza:
Kedves 3-as válaszoló!
Ha megnézed a sportolónőket, pl úszókat, vagy a női fitnesz versenyzőket (akiknek nem szilikon a mellük), akkor láthatod, hogy nagyon kicsi van nekik, szinte eltűnik a sok sporttól, mert a mellizomra olyan erős terhelés hárul, hogy eltűnik a zsírszövet, ami ott található.
Kérdező, próbáld meg az úszást, vagy végezz mellizomra erősítő gyakorlatokat.
De ha alapból genetikailag ilyen nagy melled van, akkor lehet, hogy ezek a gyakorlatok nem sokat fognak rajtad változtatni.
2016. febr. 3. 21:24
5/12 anonim válasza:
Én egy-két ruhához, amiben nem mutat jól a nagy mell, ilyen bandeaut hordok. Az leszorítja őket..:)
2016. febr. 3. 21:27
6/12 anonim válasza:
Ne érezd magad kellemetlenül!Először én is így voltam vele, mostpedig igyelnek.(50kg 160cm mell:94 derék: 65 csípő:95). Erősítéssel feszesítheted a melleizmaidat,így a melled sem lóg majd.A súlyod magassàgod nem tudjuk,így nehéz megmondani,hogy tényleg akkora a probléma.Lehet kicsit túlreagàlod. Szeresd önmagad!! :)
2016. febr. 3. 22:09
7/12 anonim válasza:
Mégis mekkorák?
Edzéssel nem lesznek kisebbek, szálkásítással pedig genetika, hogy extrém, egészségtelen szint nélkül lemennek-e. Van, aki lefogy és semmit nem változik a melle, ritka, de azért nem extrém eset ez... A lógással elvileg nem lehet sokat tenni, de van, aki szerint igen, valamit a mellizmok edzése is jelenthet, de ez a zsírszövetet persze nem befolyásolja, csak kicsit kitolja a mellet a nagyobb izom. Sajna nem tudlak biztatni sok jóval.
2016. febr. 3. 22:20
8/12 anonim válasza:
Nekem anyai ágon öröklődő gigamellem van, de 20 kiló fogyással 85G-ről 75/E-re lement. A mell zsírszövet, ha túlsúlyos vagy és lefogysz, akkor összébbmegy.
2016. febr. 3. 23:03
9/12 anonim válasza:
#8: Igen, általában ez van. De van, akinek nem változik a kosármérete, s van, akinek nő. Humorosak ezek a relatív betűzések.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!