Lefogytam a melleim. Hogyan csináljam vissza?
Figyelt kérdés
Eléggé vastag voltam tavasszal, még a bmi szerint is csak épp, h normális. Ezért elkezdtem fogyókúrázni. Viszont most meg a mellem ment le, nem a többi... Miért??? Miért nem a hasamról, vagy a combomról??? Hogyan tudnám újra megnövelni a mellem, vagy legalább vissza csinálni? :(
A hasznos válaszokat előre is köszönöm!
2017. aug. 7. 03:43
1/6 anonim válasza:
Ha visszahízol, akkor a melleid is nőni fognak
2/6 anonim 

válasza:

Na, igye, hogy nem kell mindig lefogyni (főleg, hogy még a BMI szerint is épp jó volt)?
3/6 anonim 

válasza:

Nekem is mindig a melleim mennek össze ha fogyok, csak visszahízással tudom visszanöveszteni.
4/6 Scav 

válasza:

Edzeni mindenképpen kell és mellé nem fogyókúrázni, hanem egészségesen enni.
Így formás leszel a felszedett izomzatnak hála és bár kisebb lesz a melled, de nagyon szép alakod lesz. A feneked kerekedik, a melledet is megemeli a mellizom, stb.
5/6 anonim válasza:
Ha fogsz először az arcodból és a melledből fogysz. Mindenki. Ez természetes. Nézz neten mellnagyobbító edzést. Vannak olyanok.
6/6 anonim 

válasza:

Hízással. Ezért sem szabad ész nélkül fogyókúrázni, csak ha tényleg nagyon indokolt. Némi súlyfelesleg egyáltalán nem zavaró, ha igazán nagy mellek társulnak hozzá:)
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!