Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogynom kellene?!

Fogynom kellene?!

Figyelt kérdés

Sziasztok.

22 éves srác vagyok 178 cm és kb 85 kg. Eléggé zavar hogy amolyan pufi vagyok. Minimum 10-15 kilót szeretnék leadni . Természetesen nem extrém módon hogy utána mindezt vissza is szedjem rövid idő alatt. Sportnak jelenleg a futás áll rendelkezésre ugyanis dolgozom és egyenlőre nem fér bele napi 10 óra után még az edzőterem is. Mindenképp először fogyás és testzsír százalék csökkentése a cél utána jöhet csak az izom építés. Akár szálkásítás is beválhat? Hogy kezdjek neki? Illetve egy szálkás test normál életmódban fenn tartható? (Nem akarok fitnesz modell lenni csak arányos testet szeretnék) miféle étrend lenne megfelelő ehhez illetve mit kell mindenképp kizárnom ? Egyébként októberben lesz osztály találkozóm ez alatt a 4 hónap alatt mennyit adhatok le?

2018. máj. 20. 13:20
 1/4 anonim válasza:

[link]

Itt tudod számolni mennyi kalóriát viszel be, és hogy a sport amit esetleg mellé végzel mennyit éget még el ez mellett.

Olvasd végig az itt levő tájékoztatókat, tűzd ki a célodat.

2018. máj. 20. 13:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, a szálkásítás, majd tömegelés jó ötlet (persze szálkásításhoz is kell edzeni, de ha te csak kardióval fogysz, nos, majd visszaépül az elvesztett remélhetőleg kevés izom. az étkezés legyen OK, persze).

Fenntartható a szálkás test, persze, csak a nagyon-nagyon száraz forma nem (illetve az extrém száraz el sem érhető naturálban, mert az izom is lemegy a zsírral). De a fenntartható szálkás, izmos szint szerintem s még sokak szerint remekül néz ki :) Nekem jobban tetszik, mint a brutál eres forma, amit anatómiai tanulmánynak lehet használni. De a Sport, mozgás/Testépítés témában szerintem megmondják neked, hogy kb. mit tudsz fenntartani, ez persze részben genetika is.

2018. máj. 20. 19:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nagyon odateszed magad, 10-15 kiló le is mehet 4 hónap alatt.
2018. máj. 20. 19:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat na de 4 hóbap alatt milyen edzéssel tudnék ennyit fogyni? Nem lógna a bőröm?
2018. máj. 20. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!