Szerintetek R. Réka és Hamvai között van valami? Mármint viszony, mert nekem megfordult a fejembe. Lehet hülyeség, de kíváncsi lennék mások véleményére is
Vmelyik nap hallottam a páromtól, hogy a Rékának még a sgge is műanyagból van...
Lehet hogy a széken is nyomot hagy utánna a Made in China felirat..
Ezen én is rengeteget gondolkodom!
Szerencsére van időm a bulvársajtót olvasni, úgyhogy állandóan összeesküvés-elméleteket gyártok én is.
A Mónika show-t és a Győzike-showt is sajnálom, hogy megszűnik,
Szabadságot Stohl Bucinak!
Pedig sem a melle,sem a feneke nem valódi.Holtbiztos!És irigy sem vagyok férfi lévén;)
Fotós Laca
Na ,akkor az se igazi?? Pedig egyszer ha jól emlékszem be is vizsgálták neki.
Amúgy nem olvasok sok bulvárt stb.....de a dvd-ire sokat tornázom és nekem feltűnt ez a a valami.
Az irigység tipikus magyar szokás. Ha valaki jóban van valaki mással, akkor már d*gnak. Ha szép alakja van valakinek, akkor az biztosan plasztikáztatja magát. Rékára pedig sokan irigyek, mert jók néz ki és békében él önmagával. Ha valaki nem szereti, ne foglalkozonn vele...ha meg a testére irigy, tornázzon és neki is lesz kerek feneke és lapos hasa. Ennyi.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!