Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mire jo a hashajtó fogyókúránál?

Mire jo a hashajtó fogyókúránál?

Figyelt kérdés
Az anorexiások pl. szokták használni de mégis miért?Ettöl jobban lehet fogyni vagy mien hatással van a fogyókúrára?
2008. okt. 30. 17:30
 1/6 anonim válasza:
100%

Ugyanolyan, mintha betegségnél valaki folyamatosan hány.

TELJESEN FELESLEGES, ÉS ÁRT IS!!

Voltak, még híres emberek is, akik ezért haltak meg.Betegség következtében hánytak, és nem maradt meg bennük semmi.Aztán éhen haltak.

Tudom, a hashajtó nem teljesen ilyen, de én nem ajánlom!

2008. okt. 30. 18:26
 2/6 anonim válasza:
80%
persze,hogy jobban lehet fogyni.mert gyakorlatilag amit megeszel, az kijön belőled.Ha ilyenre szánnád magad, semmilyen esetre sem ajánlom a GYÓGYSZER hashajtót. Barátnőm sokat fogyott vele,de legyöngült az immunrendszere és elkapott mindenféle betegséget. Ajánlom helyette a Mályva teát, ami ugyanezt a célt szolgálja, csak természetes anyagokból készült.
2008. okt. 30. 18:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A hashajtó hamarabb kihajtja az ételt a szervezetből, így nincs ideje felszívódni a zsíroknak, szénhidrátoknak stb. De nincs ideje felszívódni a vitaminoknak és az ásványi anyagoknak sem, ezért nagyon egészségtelen ha így akarsz fogyni. Egyél inkább gyümölcsöt többször és mozogj, akkor egészségesen formás testet és lelket tudsz kialakítani. Sok sikert! ili
2008. okt. 30. 18:34
 4/6 anonim válasza:
100%
Lehet természetes hashajtást alkalmazni, ami azért rövid távon hatásos lehet, mertkitisztítja a beleket és a későbbi emésztés hatásosabb lesz. Ez igazán bélmosás, nem hashajtás: Glauber-sót kell feloldani langyos vízben és kortyolva éhgyomorra inni. Több mennyiségi leírás van nézz utánna (természetesen csak egészséges bélrendszerrel lehet használni. Hashajtót a türelmetlen, önpusztító Mancikák használnak, akik nem néznek utánna a kipróbált, jó megoldásoknak, hanem a könnyebbik végét fogják meg...ez mindig nagy ráfizetéssel jár:bélgyulladás, jojó-effektus, nyomelemhiány stb.
2008. okt. 31. 10:00
 5/6 anonim válasza:
Nekem régebben Ferenc József vagy milyen vizet adtak...Az is hashajtó, igaz nagyon keserű, de csak egy decit kell inni (azt hiszem) és előtte-utána lehet enni, inni.
2008. okt. 31. 11:08
 6/6 micsike válasza:
háát nekem egyszer semm hatott mert nem probáltam ki! de ha ki probálnám! kb: olyan lennék mint a kis ujjam!!! vagy még annál is vékonyabb! sztem! de halottam h, sokan csak azért szedik a has hajtót h, le fogyhassanak! de szerintem ez pont nem jó ötlet a le fogyáshoz! de nem én rontom el magam hanem az aki ezt szedi!!!! :)
2011. jún. 13. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!