LifeTILT?! Hogyan működik?
Figyelt kérdés
Hasizmot szeretnék kockásítani, keresztedzésnek, a futás mellé. Átnéztem a hasizmos részt az oldalon, de kicsit zavaros az egész. Konkrét diéta, edzés terv nincs? Csak rendelni lehet? Mik a vélemények? Hogyan kezdjek neki? A diéta mennyire jó úgy, ha szimplán nem fogyasztok szénhidrátot? Nagy hülyeség? De rendelgetni, meg sokat fizetni nem akarok, max egyszer.2018. máj. 9. 15:26
1/6 anonim válasza:
Futás mellé muszáj enned szénhidrátot, hiszen az adja a kardio mozgáshoz az energiát. Ha eleget futsz, úgy is szálkásodni fogsz. Kockás hasad elsősorban az alacsony testzsírszázaléktól lesz nem a hasizomgyakorlatoktól. De hasznos kiegészítése a futásnak a törzsizmok edzése. Pl plankelés jó rá, de szerintem ha rákeresel a törzsizom (core) erősítésre, ezer videót találsz youtube-on.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, rengeteg videó van, plankelni is szoktam, de én most a a LifeTILT működésére kérdeztem rá.
Szénhidrát alatt a gyors felszívódású szénhidrátokat értem, zabkását néha eszek, és nekem elég is. Amit kicsit túltolok még, az a gyümölcsfogyasztás, naponta minimum 2 alma, banán, újabban eper.
2018. máj. 12. 14:44
3/6 anonim válasza:
A Lifetilt egy komplett rendszert, útmutatást ad a fogyáshoz. Szükséges hozzá pár kapszula, megfelelő étrend és fehérje fogyasztás. Általában sikeres szokott lenni, ha betartod az előírásokat.
5/6 anonim válasza:
Hat igen szerencses ez a ceg s a tobbi hasonlo ami igazabol a penzlehuzasrol szol azoknak akik laikusok. Semmi mastol nem lesz kockas hasad csak ha le van csokkentve a testzsirszazalekod. Elmondom ehhez hasizom gyakorlat se kell s egyeb taplalek kiegeszito. 2 dolog max egy tejsavo feherje por s a kazein illetve az etkezesek helyes aranya. Este nincs szenhidrat csak feherje bevitel abbol is a kazein ezt potolhatod natur zsirszegeny turoval hosszu felszivodasu feherje ami jot tesz az izmoknak.2 orankent egyel kis adagokat edzes utan illetve este nincs mar ch csak napkozbe! A futast kombinald a sulyzos edzessel ez nagyon fontos.S inkabb a kesobbiek soran helyezz nagyobb hangsulyt a sulyzos edzesekre kozben noveld a feherje bevitelt is. Elsosorban szilard kajat vegyel magadhoz csirkemell hal marhahus turo.Edzes elott feherje+ ch edzes utan feherje+ch edzes utan fel oraval csirke brokkoli kesobb turo. A hasad kockasodni fog mivel a csokkentett ch- val le fogsz pucolodni de akkor mindenhonnan ezert fontos a sulyzos edzes h formalodj s epulj kozben. Nem kell rendelni semmit. Egyszeru a titka kevesebb ch tobb feherje!napi 6 etkezes! Este nincs ch! Ennyi! Azt javaslom kondis oldalakat lapozgass ott talalsz a sporttaplalkozasrol s a helyes edzes kivitelezesrol szuper dolgokat.
6/6 anonim válasza:
Illetve elnezest ezeket a cegeket nem becsmerelem mielott felre erti mert elismerem a mukodesuket s valoban akik soha nem sportoltak kivalo rendszer azoknak akik szabalykovetoek viszont igazabol a megrendelt cuccok felenek arabol lehet kivitelezni a dolgokat.nyilvan aki sportol ert hozza az maskepp all a dolgokhoz. Meg valoban egy 120 kilos ember lefogyasztasahoz mar tobb kell mint egyszeru dieta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!